Een flexibele Private Cloud? Tuurlijk!
Your place or mine?

Het haalt ons niet uit waar u uw Private Cloud het liefste wilt hebben.
In uw eigen gebouw, op uw co-locaties of liever in onze Nederlandse data centers?

Stappenplan adopteren IT-as-a-Service on premise

Vraagt u zich af wat er komt kijken bij het overstappen naar het leveren van de cloudervaring voor uw on-premises opgeslagen apps en gegevens?

Wij hebben samen met HPE een blauwdruk geschreven. Bovendien kunnen wij die verrijken met bijzonderheden in uw specifieke situatie en onze ervaringen bij andere klanten.

Download het stappenplan

Private cloud kan ook op uw locatie

Wit u wel de voordelen van en Private Cloud, maar liever wel alles op uw eigen locatie of in uw eigen data center? Dat is geen enkele probleem.

Wij zorgen dat uw apps en gegevens beschikbaar zijn op het moment dat u ze nodig heeft. En dat regelen wij tegen voorspelbare kosten en als u wilt zonder investering vooraf.

En misschien nog wel het belangrijkste: u betaalt alleen wat u gebruikt en weet zeker dat u nooit capaciteit te kort zal komen.

Zo kan AXEZ Private Cloud uw organisatie verder brengen

Heeft u uitdagingen of kansen voor u uit geschoven? Benieuwd of wij een betere (hybrid) Cloud oplossing hebben? Lees hier de voordelen van onze geïntegreerde aanpak.

Laten we persoonlijk kennismaken en open bespreken wat er mogelijk is en hoe wij dat in de praktijk toepassen

Het haalt ons niet uit waar u uw Private Cloud het liefste wilt hebben. In uw eigen gebouw, op uw co-locaties of liever in onze Nederlandse Data Centers? Het haalt ons ook niet uit of u wilt betalen naar gebruik (pay per use) of dat u zelf eigendom en regie wilt houden. Als u kiest voor HPE Greenlake en AXEZ, kiezen wij samen wat voor u het beste is.

Een speciale private cloud, de normaalste zaak van de wereld 

Maatwerk en speciale wensen zijn heel normaal bij AXEZ GuardData. Wat bij de grote platformen (Hyperscalers) als Azure en AWS een uitzondering of zelfs onmogelijk is, noemen wij een oplossing. Daar richten wij uw omgeving op in en maken er meteen een standaard toepassing van.

Wij zijn niet de goedkoopste, dat proberen we ook niet. Maar die ‘uitzonderingen’ zijn bij ons geen reden om de prijs te verhogen. Dus het verschil zou weleens kleiner kunnen zijn dan u denkt. Wat wel een duidelijk verschil is, is onze betrouwbaarheid: wij zijn al sinds 2015 Up, 100%.

 

Onboarding is as flexible as our integration facilities

Call us
Introduction

Challenge us with your custom needs! Together we define the goals for the free trial or Proof of Concept. We want to understand your needs and get to know eachother.

i Many of our current customers first tried to land thier workload on a mainstream provider like Azure or Amazon. They found out the hard way there are different kinds of flexible We will assist you in defining the applicability and performance you need to test.
Proof of Concept

Test our solution to your future needs. Get insights in feasibility, yield and un-look for gains

i A free trial can start next working day. A deepening Proof of Concept might take some more preparation time. An all encompassing test will give insights in the applicability and in the future possibilities
Fixed price offer

Choose the financial model that suits you. Enjoy the ease of our flexibility.

i Once you are convinced of the added value of our solution and services, it is time to choose the levels of performance, security and service you need to meet or exceed the expectations of your customers or users. Do not retire, our plans are flexible, so scaling down is just as easy as scaling up.
Transition to live & SLA

Smooth transition with our seasoned experts. Enjoy the ease of our flexibility and services.

i The best result of a proper Proof of Concept is the easy transition. Our Experts have a habit of implementing customer specifics in to a standard roll out model. Thus we prepare for any abrupt additional or reimplementation.

Hoe zorg je dat gebruikers het gemak ervaren van ‘De Cloud’ en dat jij de zekerheden hebt van ‘On premise? Volgens Gartner had in 2021 meer dan 75% van de middelgrote en grote organisaties een multicloud- of een hybrid-cloudstrategie hebben ingevoerd. Bent u al zover?

Bekijk deze blauwdruk voor het leveren van de cloudervaring voor on-premises opgeslagen apps en gegevens.

Download het White paper (NL)

4 redenen om te kiezen voor het HPE GreenLake platform bij AXEZ

De cloud-ervaring overal

Ervaar het gemak, de self-service, en on-demand ervaring niet alleen in de cloud. Geniet van flexibiliteit en pay-per-use-model on-premises.

Breng eenvoud in u hybride multi-cloud

Zorg dat het gebruik en beheer van uw private, (multi) clouds en on premise IT-infrastructuur overal hetzelfde is. Eenvoud geen rust en comfort. Bovendien haalt het dan niet meer uit waar u gaat uitbreiden of besparen, in ieder geval niet voor uw gebruikers en beheerders.

Superieure controle en inzicht

Verbeter de governance, controle en overizcht met uitgebreide rapportage mogelijkheden. Samen met de voorspelbare kosten zorgen deze inzichten en analyses dat u alleen hoeft te betalen voor wat u echt nodig heeft. Als het nodig is kunt u altijd, snel en flexibel opschalen.

Naadloze aansluiting

AXEZ zorgt voor een naadloze aansluiting van uw huidige infrastructuur op uw private cloud en Multi Cloud. In Nederland (en zelfs Noord Europa) is AXEZ de meest ervaren Greenlake partner. Bovendien zorgt AXEZ voor de buffer in capaciteit, functionaliteit en services die verzekeren dat de Greenlake optimaal aansluit op uw infrastructuur en vereisten.

Greenlake buyers guide <

Niet blij met uw huidige clouddiensten?

Heeft u (legacy) applicaties of (gevoelige) data die niet goed terecht kunnen bij mainstream cloud aanbieders?

Wij hebben met AXEZ GuardData een cloud die het wel kan, zeker weten.

Onze Cloud is ontworpen voor het ondersteunen van de uitzondering en niet van de massa.

Bij AXEZ zijn trots als we een oplossing vinden voor een probleem waar anderen niet aan beginnen. De technology stack van onze Private Cloud en onze werkwijze maken ons de meest betrouwbare én de meest flexibele van Nederland. Dat bewijzen wij al sinds 2015.

Bekijk onze diensten en referenten

Verminder de risico’s door veiligheid uit te besteden aan de experts van HPE en AXEZ

Managed security is een extreem belangrijke aanvulling op een geheel of gedeeltelijk uitbestede IT-as-a-Service samenwerking. Het helpt u te beschermen tegen risico’s voor uw resources door het leveren van expertise, ervaring op het gebied van beveiliging, vereenvoudigde processen en een holistische beheer oplossing—allemaal gericht op het verminderen van organisatorische risico’s.

Mitigating Risk with Managed Security <