Wi-Fi

Heeft u een uitdaging voor ons?

Bij AXEZ hebben wij al 10 jaar plezier in het aangaan van uitdagingen samen met onze klanten. In de zorg zijn er heel specifieke uitdagingen.

Wi-Fi is zo’n uitdaging, ook in uw netwerk? Medewerkers en cliënten met laptops en tablets, bezoekers, locatiebepaling van levensreddende apparatuur, iedereen heeft een goede reden waarom een haperend Wi-Fi netwerk snel weer vlekkeloos moet werken. Daardoor legt het beheer van Wi-Fi vaak een groot beslag op de IT afdeling, om nog maar te zwijgen over de stress die het veroorzaakt.

HPE Aruba heeft nu de oplossing om problemen met Wi-Fi netwerken te analyseren en ze automatisch te voorkomen.

Wij zoeken problemen

Heeft u in (delen van) uw netwerk hardnekkige problemen met ontvangst of werking van het Wi-Fi netwerk? Laat het ons weten. Wij kijken graag met u hoe deze problemen definitief opgelost kunnen worden. Minstens even belangrijker: hoe kunnen die problemen structureel voorkomen worden?

 

Ja, ik heb een uitdaging voor jullie
VDI werkplek in ziekenhuis

Meer informatie

Remco van der Molen Kuipers
  • Bekijk hier wat we met uw gegevens doen.

  • Hidden

  • Bekijk hier wat we met uw gegevens doen.

Aruba Network Analytics and Assurance

Problemen snel oplossen is net zo belangrijk als ze vinden voordat ze groter worden. Aruba’s AI-netwerkanalyses en -controle oplossingen helpen u om die irritante problemen te vinden en helpen u tegelijkertijd met het optimaliseren van uw netwerk om een ​​geweldige gebruikerservaring te leveren.

  • Gebruik machine learning en continu controle om uw draadloze netwerk ook bij piekbelasting optimaal te laten presteren
  • Controleer continu de werking van het netwerk vanuit het perspectief van een gebruiker
  • Verbinding, snelheid, beschikbaarheid van applicaties, continu getest
  • Uitgebreide rapportage mogelijkheden over beschikbaarheid en prestaties van het netwerk

Wi-Fi netwerken waar u op kunt rekenen

Met Aruba krijgt u inzicht in de prestaties van het netwerk, precies zoals gebruikers dat ervaren. Bovendien krijgt u al een waarschuwing als er een probleem ontstaat, vaak al voordat de gebruikers het probleem ervaren.

Wilt u meer weten over de aanpak met Aruba Service Assurance ? Download nu ‘A new approach to ensuring amazing user experiences’.

Instituut Verbeeten HPE AXEZ

Instituut Verbeeten

Meer dan 50 onderzoeken en behandelingen per dag


Specialistisch Instituut Verbeeten zocht de juiste partner voor het vervangen van de oude netwerkinfrastructuur door een volledig redundant en gelaagd netwerk.

Lees verder
olvg HPE AXEZ

olvg Amsterdam

Alle patiëntdata OLVG veilig opgeslagen en beheerd


De fusie van twee ziekenhuizen brengt de nodige veranderingen met zich mee, zeker op ICT gebied. Onze Lieve Vrouwe Gasthuis en Sint Lucas Andreas Ziekenhuis zijn samen OLVG: het grootste topklinisch ziekenhuis van Nederland.

Lees verder