Webinar introductie dHCI HPE Nimble (terugkijken)

Recent introduceerde HPE Nimble Storage dHCI een intelligent platform met de flexibiliteit van geconvergeerd en de eenvoud van Hyper converged. Klinkt goed, maar wat heb je daar aan? Zo’n nieuwe technologie werpt ook weer een hoop vragen op…

> Wat zijn de voordelen van dHCI ten opzichte van de gangbare virtualisatie en welke nadelen krijg is daarvoor terug?

> Wanneer zou ik mij in dHCI moeten van verdiepen?

> Hoe kan ik bepalen of dHCI echt een oplossing zou zijn voor mijn organisatie?

Daarom organiseerde AXEZ in samenwerking het HPE een webinar over dHCI. Dat webinar kun je nu terugkijken

Screenshot webinar dHCI

In het webinar komen de voor en nadelen van de verschillende manieren van virtualisatie aan bod. Verder gaat de HPE expert dieper in op het verschil tussen Converged, Hyper-converged en Disaggregated Hyper-Converged (hoe kom je op zo’n naam).

Verder komend de mogelijkheden om dHCI te testen aan de orde en zijn er diverse downloads beschikbaar.

Kijk het webinar nu terug op de speciale dHCI pagina. Daar kunt u ook verschillende downloads vinden. Van eenvoudige tot diep technische informatie, u kunt er terecht.

Groot voordeel is de manier waarop uitbreidingen in z’n werk gaan. Dat is heel anders dan bij traditionele HCI. Belangrijk detail is dat veel van de moderne HPE servers die u al in gebruik heeft, vaak ook gebruikt kunnen worden met dHCI. Het is dus zeker niet zo dat u alles moet vervangen om door te kunnen gaan naar de volgende stap in virtualisatie.

U kunt ook contact met ons opnemen voor meer informatie. Wij helpen u graag, ook als u denkt dat dHCI niet de oplossing is en u wilt bekijken wat voor dan wel de volgende stap in virtualisatie kan zijn.