Wat u misschien nog niet wist over AXEZ

AXEZ bestaat al meer dan 10 jaar en staat bekend als dé expert op het gebied van Storage infrastructuur, gebaseerd op HPE oplossingen. Maar dat is maar een deel van het verhaal!
Het is waar, wij ontwerpen, installeren en onderhouden essentiële storage oplossingen voor ziekenhuizen, universiteiten, overheidsorganisaties en heel veel bedrijven. Daar blijft het echter niet bij. In de loop van de jaren groeiden wij met onze klanten in alles dat te maken heeft met data availability.

AXEZ doet veel meer dan storage
Storage is niet meer een verzameling apparaten op één of meerdere plekken. Het gaat nu om beschikbaarheid en veiligheid van applicaties en bestanden, altijd. Het gaat om IT infrastructuur in een veel bredere zin. AXEZ zorgt dat iedereen die de juiste rechten heeft kan werken, op elke locatie en met elk soort apparaat.

Compute bij de storage

AXEZ ontwerpt, configureren, installeren en onderhouden vele netwerken per jaar voor duizenden werkplekken, vaak met gevirtualiseerde desktops (VDI). Ziekenhuizen, hogescholen, zorginstellingen, bedrijven, overheidsorganisaties, we hebben ze allemaal mogen adviseren, leveren en beheren in de afgelopen jaren.

Een radioloog in een ziekenhuis stelt natuurlijk heel andere eisen aan zijn werkplek dan een planner van een scholengemeenschap of een accountmanager op pad voor een bedrijf. Wij zorgen dat de werkplek doet wat de gebruiker nodig heeft, altijd. Meer lezen / Referentverhaal


Back-up, Restore en Disaster recovery

Natuurlijk zorgen wij voor een storage oplossing met optimale beschikbaarheid, toch is een goede back up nooit overbodige luxe. Daarom zorgen wij voor een infrastructuur die binnen no-time weer beschikbaar is als er een onderbreking of storing heeft plaats gevonden.

Goede back up en restore procedures en een uitgekiende strategie voor Disaster recovery zorgen niet alleen voor minimale downtime, maar ook voor marginaal verlies van data. Zo zorgen wij dat uw medewerkers en klanten zo min mogelijk merken van een storing. Meer lezen

 

Maatwerk in de Cloud

Niet iedereen past in de standaarden van de grote cloud leveranciers. U wilt de verschillende clouddiensten die u afneemt naadloos integreren met uw eigen infrastructuur en uw applicaties. Bovendien wilt u optimale prestaties voor een goede prijs.  GuardData van AXEZ geeft u de mogelijkheid om gebruik te maken van Private Cloud zonder u te hoeven aanpassen aan algemene standaarden.

Met AXEZ Easy Hybrid Cloud ziet u precies welke processen draaien op welke cloudplatformen en kunt u de prestaties vergelijken. Zo kunt u de processen efficiënt herverdelen als dat wenselijk is. U kunt misschien besparen op kosten voor clouddiensten, terwijl uw applicaties en services optimaal laat draaien.

De juiste mix van (hybride) cloud samenstellen om te voorzien in alle behoeften, is een klus waar u de ervaring en kennis van de consultants van AXEZ goed bij kunt gebruiken. Meer lezen / Referentverhaal


Network services

Als iemand iets ingewikkelds juist makkelijk kan laten lijken, dan weet u dat u te maken hebt met een expert. Dat is precies wat iedereen mag verwachten van AXEZ Network Services. Vanzelfsprekend staan een optimale gebruikerservaring en eenvoud in beheer centraal in onze aanpak.

Het computernetwerk voor u laten werken en (door het toevoegen van nieuwe technologie) beter laten functioneren. Bij AXEZ hebben wij alle kennis, ervaring en diensten daarvoor in huis. Daarnaast bieden wij o.a. HPE Aruba oplossingen en diensten waarmee u het beheer van het netwerk makkelijker maakt, waarmee u de druk die netwerkbeheerders voelen kunt verminderen. Om beschikbaarheid en kwaliteit van het netwerk 24×7 te kunnen garanderen, hoeft u niet zelf 7 dagen per week beschikbaar te zijn.

AXEZ Network Services zorgt voor:

  • In het netwerk ingebouwde zekerheden
  • Automation, detectie en beveiliging die voor u werkt
  • Pro actief beheer om de kwaliteit en de prestaties te garanderen
  • Direct response als interventie noodzakelijk is.

Meer lezen / Referentverhaal

 

Service desk

AXEZ zorgt dat elke vraag de aandacht krijgt die die vraag verdient. Voor het beantwoorden van sommige vragen of problemen zijn er meerdere experts nodig, soms van meerdere organisaties. De AXEZ Service Desk zorgt dat er antwoord komt op de vraag, dat de problemen worden opgelost of in de behoefte zal worden voorzien. Wat of wie er ook voor nodig is, wij zorgen er voor.

De beste engineers, consultants en architecten op het gebied van IT infrastructuur en storage solutions krijgen al meer dan 10 jaar het vertrouwen van onze klanten. Daar zijn wij trots op.

Bovendien werken wij intensief samen met de Professional Services van HPE. Wij zijn één van de belangrijkste Pointnext partners in Noord Europa en daar plukken onze klanten de vruchten van. Via de Service Desk van AXEZ heeft u toegang tot 23.000 IT Experts wereldwijd.

Niet elke vraag is urgent en niet elke vraag is belangrijk, maar ze krijgen allemaal een antwoord. Als een vraag wel urgent is en ook nog belangrijk, dan moeten de processen gesmeerd lopen. Daarvoor zorgt onze Service Desk, ook als u (nog) geen bestaande klant van AXEZ bent. Meer lezen / Nu een vraag stellen

 

Hebben we u kunnen verbazen met deze diensten van AXEZ? Als het voor u interessant is, laten we u graag verder kennismaken met de mogelijkheden van AXEZ die voor u relevant zijn.

Zullen we beginnen via de telefoon (088 – 2939 999) of met een mailtje (info@axez.nl) ?