Wat heb ik gemist op de Big Data Expo 2019?

Afgelopen week, op woensdag 18 en donderdag 19 september, werd de Big Data Expo weer gehouden in de Utrechtse Jaarbeurs.  AXEZ presenteerde met twee partners de nieuwste mogelijkheden op het gebied van Data Management en Compliance.

Data analyse without limits

Veel organisaties zijn toe aan een tweede stap in Big Data, anderen spelen nog met het idee om te starten met een Big Data project Maar vaak weet men niet hoe te nu verder te gaan en wat er verwacht mag worden van zo’n project.
Wij lieten zien hoe bedrijven als Etsy en UBER ons dagelijks leven makkelijker maken met realtime analyse en machine learning. Zeker in combinatie de maatwerk cloud faciliteiten van GuardData zijn er geen beperkingen.

Data archiving without limits 

De meeste organisaties denken dat ze op het gebied van persoonlijke enbelangrijke gegevens alles wél op orde hebben. Toch blijkt het niet eenvoudig om archivering future proof en compliant te organiseren. Bewaarplicht, functie scheiding, audit trail, recht om vergeten te worden, het zal in de toekomst echt niet eenvoudiger worden. Met iCAS is archivering wel goed te regelen, over alle data, applicaties en gebruikers heen. Dat hebben wij laten zien samen met onze partner iTernity.

Met veel organisaties praten wij na deze beurs concreet verder over hun eerste of juist volgende stappen op het gebied van Big Data. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw organisatie? Neem dan contact op met René van Dop.