Voor u de sprong waagt..

ISO en NEN, so what?

Over het behalen van ISO certificaten doen de meeste bedrijven nogal druk. Maar wat heeft u er aan als klant? Wat ons betreft geeft het u zekerheid.
De ISO certificering kan gebruikt worden om te beoordelen of de organisatie in staat is om te voldoen aan de eisen van u als klant, de op het product van toepassing zijnde wet- en regelgeving en de eisen van de organisatie zelf. Het is de zekerheid dat u de kwaliteit van diensten en producten ontvangt die u verwacht.

AXEZ heeft certificering voor ISO9001: 2015, ISO27001: 2013 en NEN 7510-1:2017+A1:2020 en daar heeft u echt wat aan. We zetten het even op een rijtje.

Meer informatie

Profielfoto van Rene van Dop
René van Dop
  • Bekijk hier wat we met uw gegevens doen.

  • Hidden

  • Bekijk hier wat we met uw gegevens doen.

Allereerst tonen wij met ISO 9001:2015 aan dat wij onze werkprocessen gestandaardiseerd en op orde hebben. Dit in combinatie met onze HPE certificeringen is een garantie voor kwaliteit. Dat is bijvoorbeeld de reden dat wij eigenlijk alle projecten fixed price kunnen uitvoeren.

Doordat wij gecertificeerd zijn volgens ISO 27001:2013 geeft u de zekerheid dat wij heel zorgvuldig omgaan met alle informatie die wij beschikbaar hebben en dat onze informatiesystemen voldoen aan alle eisen voor optimale beveiliging.
Niet alleen de door ons gebruikte datacenters , maar ook al onze eigen diensten, oplossingen en processen zijn ISO/NEN gecertificeerd.

En last but not least hebben wij de informatiebeveiliging,specifiek met het oog op de gezondheidszorg, helemaal op orde. Dat zegt NEN 7510-1:2017+A1:2020.
Wel zo fijn voor de ziekenhuizen en andere zorg instellingen die al klant zijn van AXEZ of hopelijk binnenkort worden.

Het mooiste komt nog!

Deze certificeringen gelden niet alleen voor onze private cloud diensten (GuardData), maar ook voor de rest van onze organisatie; van sales tot service. Dat geeft zekerheid.