uitdaging

Wat is uw uitdaging in de zorg?

Bij AXEZ hebben wij al 10 jaar plezier in het aangaan van uitdagingen samen met onze klanten. In de zorg zijn er heel specifieke uitdagingen. Of het nu gaat om geneeskundige-, verpleegkundige-, geestelijke- of psychiatrische zorg, de eisen die aan de ICT afdeling worden gesteld zijn enorm veel complexer geworden in de afgelopen 10 jaar.

– EDP’s en PACs eisen veel meer van de infrastructuur
– Wet- en regelgeving zijn enorm verandert in de afgelopen jaren
– VDI, Server virtualisatie, Cloud integratie, SDDC
– Vereiste Quality of Service

Maar hoe pakt het uit voor de medewerkers?

Het gaat niet alleen om veiligheid en beschikbaarheid, om compliance met regelgeving of de technische mogelijkheden. Het gaat om hoe ICT de praktijk ondersteunt. De techniek is belangrijk, maar de voorbereiding en implementatie in het dagelijks gebruik bepalen het succes van IT projecten.

VDI werkplek in ziekenhuis

Meer informatie

Remco van der Molen Kuipers
  • Bekijk hier wat we met uw gegevens doen.

  • Hidden

  • Bekijk hier wat we met uw gegevens doen.

AXEZ verzorgde al infrastructuurprojecten voor het Catharina Ziekenhuis, Instituut Verbeeten, SJG Weert, OLVG Amsterdam en vele anderen.
Samen met HPE verzorgden wij de infrastructuur voor nieuwe EDP’s en complexe gevisualiseerde serverparken. Ook de opslag, archivering en presentatie van extreem grote bestanden vormt een belangrijk onderdeel van de nieuwe werkomgeving van de medewerkers (en patiënten) van deze instellingen.

Het gaat niet om de techniek

Artsen overleggen EPD HiX

Het meest tevreden zijn onze klanten niet omdat het technisch allemaal klopt en werkt, maar doordat wij vooraf en tijdens de projecten praten over de impact van het project op de gebruikers, op de werkprocessen en op de ICT afdeling.

– Wat wil je bereiken met het nieuwe project?
– wat merkt de gebruiker tijdens en na het project?
– Hoe pakt VDI uit per soort gebruiker?
– Welke Quality of Service is nodig op afdelingen?

Wij overspoelen onze klanten niet met techniek (tenzij u dat heel graag wilt natuurlijk). Wij kijken samen naar de beoogde uitkomst, de beperkingen, alternatieven en vooral naar de gevolgen van besluiten.

Wilt u weten hoe dat proces gegaan is bij andere zorginstellingen? Dan brengen wij u graag met hen in contact. Het is altijd interessant om te praten met branchegenoten die het project al achter de rug hebben of er nog middenin zitten.

Ook als u eens met ons wilt praten over uw uitdagende projecten en de gevolgen voor u, uw afdeling, uw collega’s en alle andere gebruikers, dan komen wij graag met u in contact.

Instituut Verbeeten HPE AXEZ

Instituut Verbeeten

Meer dan 50 onderzoeken en behandelingen per dag


Specialistisch Instituut Verbeeten zocht de juiste partner voor het vervangen van de oude netwerkinfrastructuur door een volledig redundant en gelaagd netwerk.

Lees verder
olvg HPE AXEZ

olvg Amsterdam

Alle patiëntdata OLVG veilig opgeslagen en beheerd


De fusie van twee ziekenhuizen brengt de nodige veranderingen met zich mee, zeker op ICT gebied. Onze Lieve Vrouwe Gasthuis en Sint Lucas Andreas Ziekenhuis zijn samen OLVG: het grootste topklinisch ziekenhuis van Nederland.

Lees verder