Samen uw klant het beste van dienst zijn

Private Cloud services, on premise compute of slimme networking van HPE?
Met HPE Teaming hebt u het allemaal in uw portfolio.

HPE Teaming

Het door AXEZ met Hewlett Packard Enterprise opgezette “Teaming programma” geeft organisaties en hun resellers of applicatieleveranciers toegang tot het hele HPE aanbod.

Nu is het mogelijk om het complete portfolio aan producten en diensten van HPE in te zetten, ongeacht de huidige certificering van de betreffende partner. AXEZ vult de projecten daar waar nodig aan met de benodigde consultancy en producten. Zo kan iedereen profiteren van de HPE  Infrastructure oplossingen. Wij delen de marge fair, ook bij financiering, zodat het voor iedereen een interessant project blijft.

 

Cloud services

Passen de workloads van uw klant niet goed in des standaarden van AWS of Azure? GuardData® van AXEZ is de meest flexible hybrid cloud service. In combinatie met Greenlake ook nog heel goed bereikbaar voor elke klant.

Gaat het om een legacy oplossing die naar de cloud zou moeten (IaaS) of is er behoefte aan een heel veilige Back-up & Disaster recovery (BaaS / DRaaS) oplossing as a service? Trouwens, elke storage behoefte ook de kleinere of bijzondere kan terecht op GuardData.

Bent u een zelfstandige Cloud architect of consultant? Wij denken graag met u mee over de beste oplossing voor uw project.

Meer voordelen

Het belangrijkste is natuurlijk om een eindklant de oplossing te bieden die het best bij zijn behoeften past. Toch zitten er er nog veel meer voordelen aan HPE Teaming

Wij stellen geen certificeringseisen en hebben een extreem korte doorlooptijd. Wij kunnen vandaag nog met u beginnen aan een voorstel voor een klant. Via AXEZ heeft u toegang tot alle benodigde HPE kennis, zowel binnen AXEZ als binnen HPE. Bovendien heeft u via AXEZ toegang tot dealregistratie waarmee de scoringskans van een opdracht hoger is.

 

Onboarding is as flexible as our integration facilities

Call us
Introduction

Challenge us with your custom needs! Together we define the goals for the free trial or Proof of Concept. We want to understand your needs and get to know eachother.

i Many of our current customers first tried to land thier workload on a mainstream provider like Azure or Amazon. They found out the hard way there are different kinds of flexible We will assist you in defining the applicability and performance you need to test.
Proof of Concept

Test our solution to your future needs. Get insights in feasibility, yield and un-look for gains

i A free trial can start next working day. A deepening Proof of Concept might take some more preparation time. An all encompassing test will give insights in the applicability and in the future possibilities
Fixed price offer

Choose the financial model that suits you. Enjoy the ease of our flexibility.

i Once you are convinced of the added value of our solution and services, it is time to choose the levels of performance, security and service you need to meet or exceed the expectations of your customers or users. Do not retire, our plans are flexible, so scaling down is just as easy as scaling up.
Transition to live & SLA

Smooth transition with our seasoned experts. Enjoy the ease of our flexibility and services.

i The best result of a proper Proof of Concept is the easy transition. Our Experts have a habit of implementing customer specifics in to a standard roll out model. Thus we prepare for any abrupt additional or reimplementation.

Altijd een ervaren Partner manager

Om heel eerlijk te zijn werken er alleen ervaren mensen bij AXEZ. Toch benadrukken wij graag het belang van ervaren partner managers voor onze Teaming partners. Zij  kunnen rekenen op een gesprekspartner van gelijkwaardig niveau, die helpt om projecten te verdiepen en verbeteren.

Omdat u zelf verstand heeft van ICT, moet uw partner minstens zo ervaren zijn als uzelf. u kunt er op rekenen dat de Consultants, engineers en commerciële medewerkers waarmee u samenwerkt van de hoed en de rand weten of de benodigde kennis binnen bereik hebben.

Aruba networking

Axez beschikt over de meest uitgebreide certificering op het gebied van Aruba. Voor veel ICT bedrijven is het niet te doen om een dergelijke certificering te halen en te behouden. Met HPE Teaming hoeft dat ook niet.

Wij verzorgen projecten samen met u. Van idee tot architectuurplan en van implementatie tot beheer. De werkverdeling en de commerciële afspraken zijn vooraf kraakhelder en wij houden ons daar aan, al meer dan 12 jaar.

De certificering van AXEZ hangt samen met de certificering van onze medewerkers. Voor veel van onze partners is onze certificering en de ervaring van onze medewerkers één van de belangrijkste argumenten geweest om met ons te teamen. Naast deze HPE certificeringen is AXEZ ook ISO/NEN gecertificeerd.

Specialisaties & Competencies

HPE  Platinum Hybrid IT Specialist
HPE  Gold Services Specialist
HPE  Silver Service Provider Specialist

HPE Aruba Platinum Solution Provider
HPE Aruba Managed Service Provider
HPE Aruba competency Clearpass Policy Management
HPE Aruba competency Aruba Central

HPE Hybrid Cloud – Microsoft Azure Stack Competency

In meer dan 10 jaar heeft AXEZ zich bewezen als de HPE Teaming partner van Nederland.

Samen leveren en onderhouden wij complete en veilige hybride & cloud oplossingen. Combineren het ontwerp en de implementatie van on premises systemen met onze private cloud oplossingen en financieringsmogelijkheden. In deze video zie je precies wat we doen en waarom.

AXEZ Introductievideo (2 min.)