Switch met mij naar een Next-Gen netwerk

2021 is voor mij hét jaar van ArubaCX! Als HPE Comware DC expert en Aruba Ambassador, ben ik in 2019 gestart aan het grote ArubaCX 8360 avontuur. Hierbij had ik bij Aruba een adviserende rol in de ontwikkeling van de nieuwste productlijn voor het datacenter, de review van whitepapers en het testen van de nieuwste software.

In november 2020 was het moment daar, de lancering van het nieuwe ArubaCX portfolio, speciaal voor het datacenter. Perfecte timing voor Axez! De eerste bestellingen voor klanten werden al binnen een maand geplaatst.

Al jarenlang doe ik de mooiste projecten voor verschillende enterprise klanten. Denk hierbij aan projecten met o.a. routing/switching, security (dynamische segmentatie), network-automation (python) en overlay-netwerken (VXLAN). Allemaal gebaseerd op HPE en Aruba Networks.

In de moderne “next-gen” netwerken worden vooral de bovenstaande technologieën toegepast. Zowel in de campus als in het datacenter! Met de lancering van ArubaCX voor in het datacenter is nu het complete portfolio geschikt om deze technologieën end-to-end te implementeren.

Zoals ik in het begin schreef is 2021 het jaar van Aruba CX. Axez heeft koers gezet om binnen 1 jaar dé ArubaCX expert van Nederland te zijn, van campus tot in het datacenter. Om dit te realiseren hebben wij per direct onze Aruba LAB-omgeving uitgebreid met de nieuwste componenten, trainen wij onze mensen en zijn wij op zoek naar aanvullingen op ons team.

Waag jij de sprong en certificeer jij je, met mij, als één van de eersten als ArubaCX Expert?

Bij Axez is het niet de vraag of je succes zult hebben, de enige vraag is of je het probeert…

Klik hier voor de vacatures bij AXEZ

Klik hier voor meer informatie en video’s over aruba CX Routers