Van uw netwerk security hoeft u niet wakker te liggen

Kies voor een netwerk dat 'bottom up' veiliger is, zonder slapeloze nachten

Flexibele (thuis)werkplekken

Volgens Forrester wil 53% van de nieuwe externe werknemers op afstand blijven. De hybride werkplek is een blijvertje. Maar hoe zorgt u voor beveiliging van het netwerk van edge-to-cloud, terwijl de grip op gebruikers en apparaten afneemt?

Verder lezen over Forrester onderzoek & Zero Trust

Security vendor lock-in voorkomen

Nu aanvallen steeds geavanceerder worden, moet uw beveiliging de beste zijn. Hoe past u cloudgebaseerde beveiligingsservices toe als onderdeel van je algehele Zero Trust/SASE-framework zonder vast te zitten aan één enkele leverancier?

Lees verder & bekijk de animatie

Steeds meer (vreemde) apparaten

Nu er meer apparaten op het netwerk zijn aangesloten, hoe kunt u dan nog voorkomen dat er gebruikers of apparaten tussen zitten die risico’s met zich meebrengen? Liefst zonder een heel team van extra beheerders. Hoe zit het met IoT en Data op en van ‘vreemde’ apparaten?

Van Data Centers naar Centers of Data

Er is veel dat u ’s nachts wakker kan houden

Het was al lastig voor de pandemie. Na de pandemie gaat het echt niet makkelijker worden. Met zoveel gebruikers op afstand, elk met andere apparaten en meerdere clouds. Bovendien is het privé gebruik van zakelijke apparaten aantoonbaar toegenomen. Is het nog mogelijk om iedereen productief te houden en het netwerk veilig? De oplossing zit niet in het dicht timmeren van het netwerk. Dan zou u veel te druk zijn met het beheren van alle uitzonderingen en problemen.

De oplossing zit in een netwerk dat is gebaseerd op beveiliging dicht bij de gebruiker. Beveiliging die zich aanpast aan de aard van de werkzaamheden (de gevoeligheid van de apps en de data). Beveiliging die zich aanpast aan het gedrag en het apparaat van de gebruiker. Een netwerk dat uitgaat van Zero Trust en Secure Acces Service Edge. Dat zijn niet zozeer technieken, het is een architectuur. Daar kunnen de experts van AXEZ u alles over vertellen.

Onboarding is as flexible as our integration facilities

Call us
Introduction

Challenge us with your custom needs! Together we define the goals for the free trial or Proof of Concept. We want to understand your needs and get to know eachother.

i Many of our current customers first tried to land thier workload on a mainstream provider like Azure or Amazon. They found out the hard way there are different kinds of flexible We will assist you in defining the applicability and performance you need to test.
Proof of Concept

Test our solution to your future needs. Get insights in feasibility, yield and un-look for gains

i A free trial can start next working day. A deepening Proof of Concept might take some more preparation time. An all encompassing test will give insights in the applicability and in the future possibilities
Fixed price offer

Choose the financial model that suits you. Enjoy the ease of our flexibility.

i Once you are convinced of the added value of our solution and services, it is time to choose the levels of performance, security and service you need to meet or exceed the expectations of your customers or users. Do not retire, our plans are flexible, so scaling down is just as easy as scaling up.
Transition to live & SLA

Smooth transition with our seasoned experts. Enjoy the ease of our flexibility and services.

i The best result of a proper Proof of Concept is the easy transition. Our Experts have a habit of implementing customer specifics in to a standard roll out model. Thus we prepare for any abrupt additional or reimplementation.

De beste uitkomst van Ransomware

Het beste dat kan gebeuren bij een ransomware-aanval is deze te blokkeren voordat hij binnenkomt. Maar dat kan niet uw hele strategie zijn. U heeft plannen nodig voor herstel van de aanvallen die er doorheen komen.

Ransomware recovery moet zo snel mogelijk gebeuren, zodat het hele bedrijf weer aan de slag kan. Klassieke IT-oplossingen voor gegevensherstel zijn geschikt voor kleine, geïsoleerde hersteloperaties, maar voor grote operaties zijn deze oplossingen te traag en vaak niet betrouwbaar genoeg. Een nieuwe aanpak (continuous data protection) maakt snel herstel mogelijk, zelfs bij aanzienlijke gegevensverliezen.

Download meteen PDF (zonder formulier)

Typisch SASE (animatie)

Gebruikers, Applicaties en data bevinden zich op steeds meer locaties. De tijd dat beveiliging zich kon concentreren op het data center is voorbij. Al het netwerkverkeer eerst langs een Cloud Security Service laten lopen is in veel gevallen te traag. Er moet een oplossing komen die net zo flexibel is als de gebruikers, net zo divers als de applicaties en net zo schaalbaar als de verschillende clouds die u gebruikt.
Door een slimme inrichting van het software defined network en gebruik van slimme beheer tooling (Aruba ESP) kan de beveiliging dicht bij de gebruiker worden afgehandeld. Dat kan enorm schelen in beheer én gebruikers ervaring.

Lees ook het blog over SD-WAN cloud security integratie (klik hier)

Bekijk animatie SD WAN Secure Acces

Van Data Centers naar Centers of Data

Het applicatie- en datalandschap verschuift van traditionele datacenters naar Centers of Data. Dat was de boodschap van Aruba Networks ongeveer een jaar geleden. afgelopen november kwam Aruba Networks met de eerste echte oplossing voor deze trend.

De traditionele datacenters van bedrijven zijn niet meer de enige ‘houders van data’, zelfs niet van applicaties. Tegenwoordig zijn er ook gedistribueerde en gevirtualiseerde “edge” datacenters waar gegevens worden gecreëerd en verwerkt.

We zitten weer in een golf van decentralisatie van data. De vraag is alleen of de IT infrastructuren die nu gebouwd worden daar wel in voorzien.”
Barry van Beem (COO AXEZ)

Lees verder over Centers of Data

Netwerk management uitbesteden: gedeeltelijk of helemaal (niet)?

Voor steeds meer organisaties is het lastig om het beheer van hun netwerk zelfstandig te blijven verzorgen. Hoe krijg je balans tussen de noodzaak van externe ondersteuning en de wens om ‘self supporting’ te blijven?

Het was niet alleen de plotselinge druk die ontstond door de COVID-19 maatregelen die IT beheer afdelingen in een lastig pakket gebracht hebben. Veel organisaties hadden al eerder zorgen over het op niveau houden van hun netwerkomgeving en hun beheerorganisatie.

  • Voortdurend te kort aan gespecialiseerde medewerkers
  • Moeite om kennis up-to-date te houden
  • Toenemende kosten van licenties en hardware refresh
  • Prestaties, gebruikers gemak en beveiliging steeds lastiger te verenigen
  • Budgettaire druk door te beperkte toename (of zelfs afname) van budget

Het zelfstandig blijven beheren van IT infrastructuur is een steeds lastigere taak geworden, soms met vergaande gevolgen.

Lees verder over het vinden van de Netwerk Beheer Balans

Een SASE is een Zero Trust Edge (ZTE)

Werken op afstand heeft de overstap naar de cloud versneld. Wat is uw plan om de gewenste netwerkprestaties te gaan (of blijven) leveren? Hoe voorkomt u veiligheidslekken? Helpt uw netwerkarchitectuur nog bij deze uitdagingen of is dat juist een reden om ’s nacht wakker te liggen?

Een netwerkarchitectuur die los staat van de security architectuur is niet houdbaar. 53% van de medewerkers wil structuureel (gedeeltelijk) op afstand blijven werken. Steeds meer enterprise applicaties worden gebruikt in de cloud. Data staan niet langer alleen in het data center, er vormen zich centers of data (blog). Lang niet alle gebruikte apparaten zijn in het beheer van de organisatie en apparaten van de organisatie worden meer gebruikt voor prive activiteiten.

‘A Zero Trust Edge solution securely connects and transports traffic, using Zero Trust access principles, in and out of remote sites leveraging mostly cloud-based security and networking services.’ Forrester 2021

Download direct het Forrester rapport