Professional Services

Het beste van de experts van AXEZ en HPE

U kunt simpelweg niet altijd alle kennis zelf in huis hebben, dat is ook helemaal niet logisch en niet nodig. Met de mensen van AXEZ heeft u alle benodigde kennis en ervaring tot uw beschikking.

Het inrichten, uitbreiden of aanpassen van complexe systemen is iets dat incidenteel voor komt, maar heel veel parate kennis en ervaring vereist. De consultants van AXEZ zijn daar juist elke dag mee bezig.

U houdt de regie en kunt sparren met onze experts. Zo helpen wij met het maken van keuzes tijdens implementaties en zorgen dat u naderhand in staat bent om de systemen efficiënt te gebruiken en onderhouden

Combinatie van ervaring en innovatie

De kwaliteit van onze mensen waarborgen wij door hen continu op te leiden We zorgen daarmee onder andere dat onze experts volgens de laatste eisen gecertificeerd zijn. Dat doen wij zo consequent, dat AXEZ tot de hoogst gecertificeerde HPE partners van Europa behoort.

Maar kennis hebben van functies, instellingen en mogelijkheden is niet voldoende om u succesvol door een implementatie te begeleiden. Ervaring is minstens zo belangrijk. Toch is kennis en ervaring ook een bedreiging, tenminste als je niet open staat voor nieuwe mogelijkheden. Door onze zeer nauwe samenwerking met HPE staan onze consultants en engineers direct in contact met experts van HPE. Wij zijn als de eersten op de hoogte van ontwikkelingen, vaak zelfs al voordat die beschikbaar zijn.

Door samen te werken met de experts van AXEZ, weet u zeker dat u over alle benodigde kennis en ervaring beschikt en nieuwe mogelijkheden optimaal worden benut.

Meer weten over onze project aanpak?

Meer informatie?

Profielfoto van Rene van Dop
Rene van Dop
  • Bekijk hier wat we met uw gegevens doen.

  • Hidden

  • Bekijk hier wat we met uw gegevens doen.

Waarom onze consultants succesvol zijn

Relevante kennis, certificaten & ervaring
Kiezen tussen mogelijkheden & kansen
Wij luisteren & vragen voordat we adviseren

Experts van AXEZ

De consultants, engineers en architecten van AXEZ hebben met elkaar zoveel certificaten, dat AXEZ één van de best gecertificeerde HPE partners van Europa is.

Maar het gaat niet alleen om kennis en certificaten (al zijn die wel belangrijk). Het is vooral belangrijk om ervaring te hebben met de processen bij bedrijven en organisaties. Door te werken aan IT infrastructuren van ziekenhuizen to fabrieken en van webshops tot kantoor organisaties, weten onze experts hoe IT optimaal kan bijdragen aan het werkplezier en het resultaat van uw mensen. (Onze certificeringen)

Pointnext , de experts van HPE

Soms is er in geval van nieuwe producten en escalaties ondersteuning nodig vanuit de fabrikant. Dat is het moment dat wij samenwerken met  de Pointnext Experts van HPE.

Vaak werken die HPE experts mee op afstand. Onze mensen doen, in overleg met u, de implementatie. De wereldwijde experts van HPE zorgen voor de gespecialiseerde inrichting van uw omgeving.

Ook voor het 24*7 onderhoud  werken wij nauw samen met HPE. Zo weet u zeker dat de grootste experts zich buigen over uw uitdagingen en uw systemen optimaal beschikbaar zijn.

 

 

Meer weten over professional services van AXEZ?

Neem gerust contact met ons op.

  • Bekijk hier wat we met uw gegevens doen.