Professional Services door experts van AXEZ en HPE

Als de keuzes in projecten gemaakt zijn, gaat het om goede implementatie en beheer. U kunt simpelweg niet altijd alle kennis zelf in huis hebben, dat is ook helemaal niet logisch en niet nodig. Met de mensen van AXEZ heeft u alle benodigde kennis en ervaring tot uw beschikking.

Het inrichten, uitbreiden of aanpassen van complexe systemen (denk van VOORBEELDEN 3PARs of VDI) is iets dat incidenteel voor komt, maar heel veel parate kennis en ervaring vereist. De consultants van AXEZ zijn hier juist elke dan mee bezig.

U houdt de regie en kunt sparren met onze experts. Zo helpen wij met het maken van keuzes tijdens implementaties en zorgen dat u naderhand in staat bent om de systemen efficiënt te gebruiken en onderhouden

 

Meer informatie?

Profielfoto rene van dop AXEZ
Rene van Dop
  • Bekijk hier wat we met uw gegevens doen.

  • Bekijk hier wat we met uw gegevens doen.

Combinatie van ervaring en innovatie

De kwaliteit van onze mensen waarborgen we door hen continu op te leiden We zorgen daarmee onder andere dat onze experts volgens de laatste eisen gecertificeerd zijn. Dat doen wij zo consequent, dat AXEZ tot de hoogst gecertificeerde HPE partners van Europa behoort.

Maar kennis hebben van functies, instellingen en mogelijkheden is niet voldoende om u succesvol door een implementatie te begeleiden. Ervaring is minstens zo belangrijk. Wat zijn in de praktijk de beperkingen waar je rekening mee moet houden, welke combinaties kun je beter wel of juist niet maken. Daar kom je alleen maar achter als je veel implementaties doet.

Toch is kennis en ervaring ook een bedreiging, tenminste als je niet open staat voor nieuwe mogelijkheden. Door onze zeer nauwe samenwerking met bijvoorbeeld HPE staan onze consultants en engineers direct in contact met experts van HPE. Wij zijn als de eersten op de hoogte van ontwikkelingen, vaak zelfs al voordat ze beschikbaar zijn.

Door samen te werken met de experts van AXEZ, weet u zeker dat u over alle benodigde kennis en ervaring beschikt en nieuwe mogelijkheden optimaal worden benut.

Meer weten over onze project aanpak?

Waarom onze consultants succesvol zijn

Onze experts hebben relevante kennis, certificaten en ervaring.
Wij helpen u kiezen tussen mogelijkheden en kansen
Wij luisteren en vragen voordat we adviseren.

Meer weten over professional services van AXEZ?

Neem gerust contact met ons op.

  • Bekijk hier wat we met uw gegevens doen.