Privacy Verklaring

Vakmanschap is alles voor ons. Wij zijn dagelijks bezig met solide en innovatieve oplossingen die direct of indirect het dagelijks leven van bijna iedereen raken. Om u optimaal van dienst te zijn, hebben wij gegevens nodig. Wij respecteren hierbij uw privacy en geven u graag inzicht in wat wij met uw gegevens doen.

 

Meer informatie

  • Bekijk hier wat we met uw gegevens doen.

  • Bekijk hier wat we met uw gegevens doen.

Cookiegebruik

Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. AXEZ ziet het dan ook als haar verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen en gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Onder persoonsgegevens verstaan we de informatie die herleidbaar is tot een persoon, bijvoorbeeld een naam, een huisadres of een e-mailadres. De bescherming van deze gegevens is geregeld in de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp). Deze wet helpt de privacy van burgers te beschermen en geldt ook voor persoonsgegevens die via internet worden verzameld. Op grond van deze wet worden persoonsgegevens op deze website alleen verwerkt als dat uitdrukkelijk is medegedeeld.

Analytics cookies

Wij maken gebruik van analyse tools als SalesFeed en Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Ook gebruiken we Google Analytics om de website aan te passen aan de behoefte van de bezoekers en leesgedrag te verbeteren. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op haar servers. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie, alsook het specifieke privacybeleid van Google Analytics.

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de website aan ons te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

Anders dan op veel websites gebruiken wij op onze sites geen cookiemelding wanneer u onze site bezoekt. Dat komt omdat wij alleen noodzakelijke cookies en analytics gebruiken, waardoor uw gegevens niet aan derden verstrekt worden.

Gebruik contactformulier

U kunt met ons contact opnemen door een contactformulier in te vullen. De gegevens die u invult worden opgenomen in een e-mail en verstuurd aan de betreffende contactpersoon binnen AXEZ. De contactpersoon zal via e-mail of telefoon contact met u opnemen. Indien er uitgebreid contact ontstaat waaruit salesactiviteiten voortvloeien zullen uw contactgegevens opgeslagen worden in onze database voor eigen gebruik. Uw gegevens worden niet gedeeld met derden.

Nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief wordt verzonden naar emailadressen in onze database.  Bij iedere eNieuwsbrief die u van ons ontvangt bieden wij u de mogelijkheid om zich af te melden en/of uw gegevens aan te passen.

Deelname actie of event

Jaarlijks vinden er bij AXEZ evenementen plaats. Het is handig om te weten wie er deelnemen, daarom kunt u zich voor evenementen inschrijven. Per event wordt aangegeven welke gegevens we nodig hebben en hoe de gegevens verwerkt worden. Bijvoorbeeld om u te voorzien van informatie over tijd en plaats, u een herinnering te kunnen sturen, u tijdig te waarschuwen mocht het event niet doorgaan of we kunnen u na het event een verslag of een gegeven presentatie toesturen. Voor sommige evenementen hebben wij hulp van HPE nodig. In dat geval delen wij uw gegevens met hen. Zij mogen uw gegevens alleen gebruiken om de desbetreffende dienst uit te voeren. Zij mogen uw gegevens dus niet zelfstandig gebruiken of doorgeven.

Social media

AXEZ maakt gebruik van social media om u op de hoogte te houden van de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van onze dienstverlening. U kunt ons volgen op Facebook en LinkedIn. Aan het gebruik van social media zijn geen voorwaarden vanuit AXEZ verbonden. U gaat akkoord met de voorwaarden van het social media platform.

WiFi-netwerk

Tijdens een bezoek aan ons kantoor kunt u gratis gebruik maken van WiFi. Zodra u bent ingelogd op ons gast WiFi-netwerk, worden er automatisch gegevens verzameld zoals het identificatienummer (MAC-adres) van uw apparaat. Deze gegevens worden na een jaar verwijderd en worden alleen gebruikt om eventueel misbruik te voorkomen. Mochten er illegale activiteiten plaatsvinden vanuit ons WiFi-netwerk, dan kunnen wij de toegang van het apparaat waarmee u gebruik maakt van ons WiFi-netwerk, voor de toekomst blokkeren.

 

Deze pagina is voor het laatst aangepast op 25/01/2019