Privacy Verklaring

Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. AXEZ ziet het dan ook als haar verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen en gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Onder persoonsgegevens verstaan we de informatie die herleidbaar is tot een persoon, bijvoorbeeld een naam, een huisadres of een e-mailadres. De bescherming van deze gegevens is geregeld in de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp). Deze wet helpt de privacy van burgers te beschermen en geldt ook voor persoonsgegevens die via internet worden verzameld.

Op grond van deze wet worden persoonsgegevens op deze website alleen verwerkt als dat uitdrukkelijk is medegedeeld.

Wij maken gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Ook gebruiken we Google Analytics om de website aan te passen aan de behoefte van de bezoekers en leesgedrag te verbeteren. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op haar servers. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie, alsook het specifieke privacybeleid van Google Analytics.
Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de website aan ons te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

Heeft u vragen of opmerkingen over deze privacy statement of over ander privacy zaken, dan kunt u een e-mail sturen naar verkoop@axez.nl

AXEZ houdt zich het recht voor dit privacy beleid aan te passen. De wijzigingen zullen we op deze pagina doorvoeren. Deze pagina is voor het laatst aangepast op 27/02/2018

Meer informatie

  • Bekijk hier wat we met uw gegevens doen.

  • Bekijk hier wat we met uw gegevens doen.