Cloud Services die ongewoon flexibel zijn

Maatwerk in de cloud, als 'standaard' niet voldoet

Meer over onze hybrid & multi clouddiensten

Easy Hybrid Cloud

Als klant krijgt u hiermee toegang tot uw GuardData IAAS private cloud en diverse public cloud omgevingen en kunt u afhankelijk van uw rol binnen de organisatie zelf VM’s configureren, aanpassen, beheren en verwijderen.

Inloggen vereist een security client

Service portal

Hier krijgt u toegang tot het aanmaken van changeverzoeken en incidentmeldingen en de inzichten om deze te beheren. Verder is administratieve informatie beschikbaar.

Inloggen Service portal

Back-up portal

Hier krijgt u toegang tot de back-up faciliteiten die beschikbaar zijn voor uw account. Hier kunt u back-up, herstel en replicatie van al uw applicaties en gegevens snel, flexibel en betrouwbaar uitvoeren.

GuardData Back-up

Over Easy Hybrid Cloud

U wilt de verschillende clouddiensten die u afneemt naadloos integreren met uw eigen infrastructuur. Bovendien wilt u optimale prestaties voor een goede prijs.  Met AXEZ Easy Hybrid Cloud ziet u precies welke processen draaien op welke cloudplatformen en kunt u de prestaties vergelijken. Zo kunt u de processen efficiënt herverdelen als dat wenselijk is. U kunt misschien besparen op kosten voor clouddiensten, terwijl uw applicaties en services optimaal draaien.

Reference story

Over Service portal

Wanneer u maar wilt kunt het actuele overzicht bekijken van de services die u gebruikt. Bovendien kunt u eenvoudig bij de facturen en overeenkomsten die wij voor u bewaren. Het overzicht van historische en toekomstige changes geeft direct overzicht en helpt om onderhoudswerkzaamheden optimaal af te stemmen op het dagelijks gebruik.
Alle informatie over het gebruik van AXEZ GuardData in één portaal.

Inloggen Service portal