Oxfam Novib

Naast het realiseren van onze doelstellingen vinden wij het ontzettend belangrijk om als AXEZ maatschappelijk betrokken te zijn en ons in te zetten voor een betere wereld. Daarom kiezen wij ervoor om als bedrijvenambassadeur het werk van Oxfam Novib te steunen.

Oxfam Novib zet zich in voor mensen die leven in armoede in ontwikkelingslanden. Dankzij hun microfinancieringsprogramma krijgen ondernemende mensen daar een klein krediet. En daarmee krijgen ze de kans een eigen bedrijfje en een zelfstandig bestaan op te bouwen. Zo kunnen mensen zelf bouwen aan hun eigen toekomst én dat van hun land. Als ambassadeur steunen wij mensen die hun best doen om er iets van te maken en waar ook de naaste omgeving wat aan heeft. Ondernemers in ontwikkelingslanden kunnen rekenen op de warme steun van AXEZ.

Meer informatie

Profielfoto van Rene van Dop
René van Dop
  • Bekijk hier wat we met uw gegevens doen.

  • Hidden

  • Bekijk hier wat we met uw gegevens doen.

De juiste keuze

René van Dop, directeur AXEZ:
‘Ik word regelmatig benaderd door goede doelen, maar het verhaal van Oxfam Novib sprak direct aan. Microkrediet gaat over mensen die het graag zelf willen doen. Niet hun hand willen ophouden. Je kunt niet kiezen waar je wordt geboren, maar je kunt wel invloed hebben op de situatie. Daar wil ik graag een handje bij helpen als ambassadeur’, aldus René van Dop, directeur van AXEZ

Het volledige interview met René van Dop leest u op de website van Oxfam Novib bedrijvenambassadeurs.

Bedrijvenambassadeurs-webbanner-NL-1024x131