On premise

Het lijkt soms alsof alles ‘in de cloud’ moet. Wij weten als geen ander wat de voordelen van de Cloud zijn. Toch is voor veeleisende organisaties een heel goede on premise infrastructuur onmisbaar.

Of het nu gaat om een ziekenhuis met patiënten dossiers of een productiebedrijf met dure en complexe apparatuur, een paar minuten uitval van de ICT kan men zich niet permitteren. Soms is een wachttijd van 20 seconden al teveel.

Wij hebben, in de meer dan 10 jaar dat wij bestaan, grote ervaring opgedaan in het maken, verbeteren en onderhouden van ICT infrastructuren. Die ervaring passen wij nog dagelijks toe grote of complexe organisaties (500+ werkplekken) waar de eisen ten aanzien van beschikbaarheid groot zijn. Data availability is niet voor niks onderdeel van onze naam. Gebruikers moeten altijd kunnen werken met hun applicaties en de benodigde data, altijd.

 

Meer informatie?

Erwin
  • Bekijk hier wat we met uw gegevens doen.

  • Bekijk hier wat we met uw gegevens doen.

Hybride is niet ingewikkeld

Het één sluit het ander niet uit. Zelfs in complexe en veel eisende omgevingen zie je bijna altijd de combinatie van Cloud en on premise; een Hybride infrastructuur.
Het is goed mogelijk om duidelijke keuzes te maken wat er wel in de cloud kan en wat er absoluut niet in de cloud mag. Daar bij gaat het niet alleen om snelheid of beschikbaarheid, maar ook om gevoelige informatie.
Door een intelligente structuur te maken, kan van 2 walletjes gegeten worden. Enerzijds de optimale beschikbaarheid, snelheid en veiligheid, anderzijds de schaalbaarheid en de economische voordelen van het gebruik van cloud.
De beperking zit niet in de techniek, maar in het slim kiezen. Wij helpen bij het kiezen en komen dus regelmatig dat de cloud (nog) niet de oplossing voor alles is. Samen met u stellen wij de optimale ICT omgeving samen.

Hoe beperk je complexiteit van Hybride infrastructuren?

Hoe AXEZ kan helpen met on premise infrastructuren

Goed advies over hardware keuze en growth readiness
Veiligheid en beschikbaarheid gegarandeerd
Naadloze integratie van on premise en cloud oplossingen
  • Bekijk hier wat we met uw gegevens doen.