Nieuws

 • AXEZ is (nog steeds) Platinum partner van HPE!

  Al veel jaren achter elkaar is het ons gelukt om Platinum Partner van HPE te worden en te blijven. Ook voor 2019 kregen wij die status weer toegekend. 10 jaar AXEZ en 10 jaar de hoogste partnership status!

  Er zijn in Nederland maar 7 Platinum partners. Hiervoor moet je een flinke hoeveel projecten realiseren, ...

 • 2019 is nu al een bijzonder en een uitdagend jaar!

  In juni 2009 zijn we gestart met AXEZ en in de jaren daarna is het super snel gegaan. Ik ben heel erg trots op het team dat AXEZ zo heeft laten groeien. Bijna iedereen die bij het begin betrokken was, werkt nog steeds bij AXEZ! Bovendien hebben wij een klantenbestand mogen opbouwen dat net zo ...

 • Hét probleem in 2019 van Hybride IT: beperken complexiteit

  De wensen en eisen van organisaties liegen er niet om tegenwoordig. De IT infrastructuur moet veilig zijn voor aanvallen van buitenaf en van binnenuit, compliant aan de regelgeving en meebewegen en meegroeien met de ontwikkeling van de organisatie.
  Ik ga niet zeggen dat dit bij ons altijd mogelijk is. Een gezegde in de IT ...

 • De meest gestelde vragen op Big Data 2018

  Wat heb ik gemist op de Big Data Expo 2018?

  ‘Hoe krijg ik inzicht in de waarde van mijn (nu nog) ongestructureerde data?’ ‘Kan ik vooraf bepalen wat de kosten en de ROI zullen zijn op een eventueel Big Data project in mijn organisatie?’ Dit waren waarschijnlijk de meest gestelde vragen in de Jaarbeurs.

  Op ...

 • AXEZ samen met Micro Focus op de Big Data Expo 2018

  Grote plannen met Big Data?
  Heeft u plannen voor een project met Data Analyse, Data Structuring of Artificial Intelligence? Dan hebben wij iets belangrijks voor u!
  Denkt u aan een project met VERTICA, Apache (Spark/NiFi/Kafka), PYTHON of Control Point? Dan hebben wij iets interessants voor u!

  Nog geen grote plannen?
  Mocht u ...

 • AXEZ Nothern Europe Pointnext Partner of the Year 2018

  AXEZ is HPE Pointnext Partner van het jaar 2018 voor Noord Europa

  Tijdens het jaarlijkse Global Partner Summit in Las Vegas maakte HPE de wereldwijde winnaars onder haar partners bekend.

  AXEZ is de Partner van het jaar geworden in Noord Europa voor Pointnext. Daarmee is AXEZ de enige Nederlandse winnaar van een HPE Global Partner ...

 • 1.900 x een glimlach

  De wekker gaat donderdagmorgen de 19e juni om 04.30 uur ’s morgens, voor de meeste mensen niet echt een reguliere tijd om de dag te beginnen. Het is dan ook nog erg stil buiten.

  Vanmorgen zijn we onderweg naar Melissant op één van de Zuid Hollandse eilanden. Om 06.00 een afspraak met Bakker Van Harberden ...

 • AXEZ wint award HPE Storage Partner of the Year “Focus Nimble”

  Tijdens HPE Reimagine werden ook dit jaar weer de awards uitgereikt aan de winnende partners in 14 verschillende catogorieën.
  En ook dit jaar mocht AXEZ weer een prijs in ontvangst nemen, dit keer uit handen van Maarten Spijkers, de award HPE Storage Partner of the Year “Focus Nimble”!

  Het is wederom een mooie beloning ...

 • Stem jij op AXEZ voor de HPE Partner Awards 2018?

  Op 12 juni is de jaarlijkse HPE Partner Awards uitreiking tijdens Reimagine 2018. AXEZ is heel trots op de 4 (!) nominaties

  Nu kunnen wij u hulp erg goed gebruiken. Voor het winnen van de Partner of the Year Award hebben wij uw stem nodig! Helpt u mee?

   

  Lees verder