Nieuws

 • Integratie AXEZ bedrijfsactiviteiten bij PQR voltooid

  In juli is de overname van AXEZ door PQR bekend gemaakt en sinds die tijd is er hard gewerkt aan de integratie van klanten, collega’s en het portfolio bij PQR. We zijn blij om aan te kondigen dat per 1 januari 2023 alle bedrijfsactiviteiten van AXEZ ICT Solutions B.V. opgaan in PQR B.V. U kunt ...

 • App dating – Bijzondere App of workload gezocht

  Wij willen een date. Een date met een App die in de cloud nog niet De Ware heeft gevonden.

  Niet elke applicatie of workload kan eenvoudig naar de cloud. Zeker voor legacy applicaties en specifieke, veeleisende data kan het lastig zijn om een prettige cloudomgeving te vinden. Soms zijn er technische beperkingen of de prestaties ...

 • Aruba is de eerste die ICSA Labs Secure SD-WAN-certificering behaalt

  Volgens de ICSA Labs Secure SD-WAN Certification Testing is Aruba SD-WAN veilig omdat (1) Aruba SD-WAN als product zelf veilig is. Bovendien is (2) de SD-WAN-communicatie veilig. Verder (3) dwingt Aruba SD-WAN het beleid goed af. Dit omvat beleidshandhaving voor zowel WAN-specifieke functies als beveiligingsbeleid, net als een ICSA Labs Certified Firewal.

  Aruba SD-WAN-product biedt ...

 • Aruba 5e jaar op rij SD-WAN Magic Quadrant™ Leader

  HPE Aruba voor 5e jaar op rij benoemd tot SD-WAN Magic Quadrant™ Leader

  Een onweerlegbare bevestiging van de positie van HPE Aruba: voor het vijfde achtereenvolgende jaar is HPE Aruba uitgeroepen tot Leader in het 2022 Gartner® Magic Quadrant™ voor SD-WAN.

  Aruba heeft de beste oplossingen om WAN-, beveiligings- en filiaaltransformatie mogelijk te maken voor ...

 • Het complete Edge portfolio van Aruba

  Wij spreken en schrijven regelmatig over de voordelen van het kiezen voor Aruba. Soms krijgen we de vraag of Aruba wel voldoende oplossingen heeft voor kleine of juist heel grote Edge omgevingen. Daarom hebben we het Aruba portfolio van EdgeConnect oplossingen eens even op een rijtje gezet.

  Aruba heeft oplossingen voor any-to-any (mesh) connectivity tussen ...

 • PQR neemt infrastructuurspecialist Axez over

  Utrecht, 26 juli 2022 PQR, Rustmakers in IT, kondigt vandaag de overname aan van IT infrastructuurspecialist Axez. De overname is een belangrijke mijlpaal die de positie van PQR versterkt als leverancier van maatwerk in de cloud en flexibele IT-infrastructuren.

  “Onze klanten willen altijd hun infrastructuur veilig en beschikbaar hebben, zowel in het ...

 • Effectiefste bedrijven, veranderen anders (McKinsey)

  Veel bedrijven hebben al een transformatie ondergaan op het gebied van hun ICT Infrastructuur en technologie. De vraag is echter of ze er alles uitgehaald hebben dat er voor ze in zit. De vraag is eigenlijk of ze zich hebben laten weerhouden door veel voorkomende obstakels?

  McKinsey toont in een nieuwe publicatie aan dat de ...

 • School Oekraïense kinderen binnen 1 week ingericht voor digitaal onderwijs

  Op maandag 4 april is in Eindhoven een school geopend speciaal voor Oekraïense kinderen. Op verzoek van de gemeente Eindhoven is dit mogelijk gemaakt door SILFO (St Internationaal en lokaal funderend onderwijs) en AXEZ.

  Er is gekozen om de Oekraïense kinderen bij elkaar op 1 locatie (basis- en voortgezet-) onderwijs te bieden zodat broers en ...

 • Azure Solutions Architect Expert

  Azure Solutions Architect Expert***

  Het behalen van de Azure Solutions Architect Expert certificering is geen sinecure. Als je leest wat er voor nodig is, weet je dat het heel waardevol is.

  Naast het behalen van diverse onderliggende certificaten, welke een grondige voorbereiding vereisen, is het ook essentieel om ervaring in het ontwerpen van on-premises, cloud ...