Nieuws

 • 10 redenen om HPE Primera te kiezen

  Een nieuwe definitie van bedrijfskritische opslag

  Eigenlijk heeft elke organisatie, ongeacht de sector, grootte of bestaansduur, applicaties en data heeft die essentieel zijn voor de bedrijfsvoering. Het opslagplatform hiervoor is de sleutel tot innovatie, voorsprong, een betere concurrentiepositie en vooral mentale rust voor de beheerder en de IT manager.

  Maar het is praktisch onmogelijk voor ...

 • Webinar introductie dHCI HPE Nimble (terugkijken)

  Recent introduceerde HPE Nimble Storage dHCI een intelligent platform met de flexibiliteit van geconvergeerd en de eenvoud van Hyper converged. Klinkt goed, maar wat heb je daar aan? Zo’n nieuwe technologie werpt ook weer een hoop vragen op…

  > Wat zijn de voordelen van dHCI ten opzichte van de gangbare virtualisatie en welke nadelen krijg ...

 • AXEZ is ook in 2020 Platinum partner van HPE

  Al veel jaren achter elkaar is het ons gelukt om Platinum Partner van HPE te worden en te blijven. Ook voor 2020 kregen wij die status weer toegekend. Meer dan 10 jaar de hoogste partnership status!

  Er zijn in Nederland maar 8 Platinum partners. Hiervoor moet je een flinke hoeveel projecten realiseren, maar vooral veel mensen ...

 • In 4 stappen verantwoord multi cloud beheer

  Twee jaar geleden was het nog een ‘buzz word’, maar nu is het een algemeen gebruikte term. Ik heb  moeite met het gebruik van IT-termen waarvan geen duidelijke definitie is. Toch is de opkomst van multi cloud onmiskenbaar. Iedereen ziet de voordelen, weinigen hebben het over de nadelen. Toch zijn die nadelen er wel, maar ...

 • Aruba GOLD partner 2020

  Aruba heeft AXEZ voor 2020 uitgeroepen tot Gold Partner vanwege de gerealiseerde omzet groei en uitgebreide certificeringen in het afgelopen jaar.

  Vandaag kwam Mike van Leeuwen (partner manager) van Aruba in Rijswijk vieren dat AXEZ zowel de expertise als de omzet op het gebied van aruba networking zover heeft uitgebreid dat AXEZ de Gold status ...

 • Exclusief vSAN webinar met Duncan Epping

  UNIEKE KANS!

  Aan de slag met virtualisatie van storage? Dit webinar mag u niet missen

  Het is ons gelukt om een webinar te organiseren met de meest gewaardeerde publicist en spreker  op het gebied van virtualisatie! Duncan werkt aan de visie en strategie van VMware op het snijvlak van technologie en klanten.

  22 oktober 2019 ...

 • Wat heb ik gemist op de Big Data Expo 2019?

  Afgelopen week, op woensdag 18 en donderdag 19 september, werd de Big Data Expo weer gehouden in de Utrechtse Jaarbeurs.  AXEZ presenteerde met twee partners de nieuwste mogelijkheden op het gebied van Data Management en Compliance.

  Data analyse without limits

  Veel organisaties zijn toe aan een tweede stap in Big Data, anderen spelen nog met ...

 • AXEZ met Analytics en Archiving op de Big Data Expo 2019

  De volgende stap met Big Data
  Waren we eerder vooral bezig met de vraag hoe we Big Data moesten verzamelen, nu is vooral de uitdaging hoe we deze data zo optimaal mogelijk kunnen analyseren.
  In samenwerking met Vertica (Uber, Chevron, Dreamworks) laten wij op de Big Data Expo zien hoe analyse van Big ...