Network Service van AXEZ

Daar denk je niet bij na

Als iemand iets ingewikkelds juist makkelijk kan laten lijken, dan weet je dat je te maken hebt met een expert. Dat is precies wat je mag verwachten van AXEZ Network Services. Vanzelfsprekend staan een optimale gebruikerservaring en eenvoud in beheer centraal in onze aanpak.

Het computernetwerk voor je laten werken en, door het toevoegen van nieuwe technologie, beter laten functioneren. Bij AXEZ hebben wij alle kennis, ervaring en diensten daarvoor in huis. Daarnaast bieden wij oplossingen en diensten waarmee je het beheer van je netwerk makkelijker maakt, waarmee je de druk die netwerkbeheerders voelen kunt verminderen. Om beschikbaarheid en kwaliteit van het netwerk 24×7 te kunnen garanderen, hoef je niet zelf 7 dagen per week beschikbaar te zijn.

AXEZ Network Services zorgt voor:

  • In het netwerk ingebouwde zekerheden
  • Automation, detectie en beveiliging die voor u werkt
  • Pro actief beheer om de kwaliteit en de prestaties te garanderen
  • Direct response als interventie noodzakelijk is.

Meer informatie

Erwin Frederiks
  • Bekijk hier wat we met uw gegevens doen.

  • Hidden

  • Bekijk hier wat we met uw gegevens doen.

Zoveel grip op en regie over de netwerk kwaliteit als je wilt

Organisaties en hun medewerkers worden steeds afhankelijker van de beschikbaarheid van applicaties en de daarbij behorende data om hun werkzaamheden te kunnen uitvoeren. Wanneer de ICT infrastructuur en daardoor applicaties niet beschikbaar zijn, heeft dit meestal direct impact op de productiviteit en/of het kunnen leveren van diensten.

Het is mogelijk om zeer veel inzicht te verzorgen in de kwaliteit en prestaties van de infrastructuur. Door monitoring met User eXperience Insight sensoren wordt de performance van de hele keten, LAN, WiFi tot en met de applicaties en andere services,  24×7 vanuit het perspectief van gebruikers gemeten.

Eventuele verstoringen worden snel gedetecteerd en inzichtelijk gemaakt dankzij het eenvoudige cloud gebaseerd dashboard. Hiermee creëren wij een ‘single point of truth’, wat voor alle betrokken en de IT afdeling feitelijke inzichten geeft. Met de inzichten die hieruit worden verkregen kunnen in geval van verstoringen gericht interventies worden uitgevoerd of proactieve acties worden ondernomen om dit juist te voorkomen. Zo hebben de gebruikers overal en altijd de toegang tot de informatie en de functionaliteit die nodig is om gewoon hun werk goed te doen.

Maar misschien wil je dit inzicht helemaal niet zelf hebben. Wellicht wil je het beheer liever overlaten aan ons.

Infrastructure Automation & proactief beheer

Door standaardisatie en automatisering en goede beveiliging kunnen wij zorgen voor een hoge mate van regie en controle zonder intensieve inzet van beheerders. Toch zal er altijd een vorm van toezicht en beschikbaarheid nodig zijn, maar dat hoeft zeker niet te gaan om jouw beheerders.  Door taken en verantwoordelijkheden uit te besteden aan de Network Service experts van AXEZ, kunnen de beheerders zich bezighouden met gebruikers en ondersteuning van de vernieuwende processen in jouw organisatie.

Wij zorgen dat het altijd duidelijk wie of wat waar voor verantwoordelijk is en wie verdachte situatie zal analyseren en zo nodig behandelen. Wij doen dat volgens vooraf afgesproken protocollen. Als dat niet geautomatiseerd kan zorgen wij dat adequaat actie zal worden ondernomen.

Jullie netwerk, onze zorg   

Ongeacht in welke branche je organisatie werkzaam is (wij hebben ruime ervaring in bijvoorbeeld industrie, zorg, educatie of (lokale)overheid) met onze op HPE Aruba gebaseerde beheer oplossingen hebben wij een antwoord op vrijwel iedere uitdaging die op het gebied van Networking bestaat. Ook met infrastructuren met componenten van andere merken kun je in de meeste gevallen bij ons terecht voor advies en (deel)oplossingen als het gaat om WiFi en geautomatiseerde toegangsbeveiliging. Ook op het gebied van Data Center-, Campus- , Core en Edge networking tonen wij keer op keer aan dat wij alles onder controle krijgen, ook in bestaande omgevingen.

Natuurlijk is het makkelijk om het beheer in een compleet nieuw netwerk te ontwerpen en implementeren. Maar bij de echte expert lijkt ook het moeilijke makkelijk. Voor ons is het juist een leuke uitdaging om in bestaande omgevingen de optimale omgeving te creëren voor gebruikers en beheerders en toch zoveel mogelijk bestaande technologie te handhaven.

Het heeft dus altijd zin om met AXEZ te praten als je de behoefte hebt om de prestaties van je bestaande infrastructuur te verbeteren, nieuwe infrastructuur wilt implementeren of graag taken wilt overdragen aan een vertrouwde network service partner.