Hybride infrastructuur

Combinatie on-premise en cloud. Bent u er klaar voor?

De ICT gebruiker van nu is niet meer te vergelijken met die van een aantal jaren geleden. Gebruikers stellen steeds meer eisen aan hun applicaties en de beschikbaarheid daarvan en verwachten van de ICT afdeling dat nieuwe applicaties flexibel en direct beschikbaar worden gesteld.

Deze overgang biedt mogelijkheden, nieuwe verdienmodellen, kosten optimalisering en verbetering van de klantervaring. Met de juiste combinatie van ‘On premise’ met Private- en Public cloudoplossingen kunt u kansen grijpen en ballast verliezen. Wij zorgen voor de kennis, ervaring en oplossingen.

Nieuwe soort succesvolle organisaties

Tegenwoordig zijn niet meer de grote organisaties, maar de organisaties die snel kunnen veranderen het meest succesvol. Bij HPE en AXEZ zien wij kansen om te groeien door een geconvergeerde, software gedefinieerde infrastructuur waarmee u snel, flexibel, eenvoudig en efficiënt kunt voldoen aan de wensen van uw organisatie en eisen van uw omgeving.

 

Meer informatie

Remco van der Molen Kuipers
  • Bekijk hier wat we met uw gegevens doen.

  • Hidden

  • Bekijk hier wat we met uw gegevens doen.

Het is tijd voor een hybride infrastructuur

Misschien ziet uw organisatie cloud-diensten al als kans om te komen tot de juiste mix van diensten (op de juiste plaatsen, op het juiste moment, tegen de juiste kosten).

Met een goede Hybride implementatie strategie heeft u een algemeen aanvaarde architectuur, één beheer aanpak, alles omvattende veiligheidsmaatregelen en de flexibiliteit om snel (mobiele)toepassingen uit te rollen.

U wilt het optimale halen uit de transformatie naar een hybride infrastructuur, dus moet er een hoop worden uitgezocht. Elke organisatie heeft een reeks specifieke applicaties en wensen. Er is niet één pasklare oplossing.

AXEZ en HPE stellen de juiste oplossing voor u samen. Laten we met elkaar in gesprek gaan.