Datagedreven organisatie

De gegevensexplosie is pas net begonnen

Informatie is overal, en in zo veel gevarieerde vormen dat organisaties de controle beginnen te verliezen. Welke informatie is verstrekt aan wie en wanneer?

Om beter toegerust te zijn op de informatie-explosie zal uw organisatie anders met data moeten omgaan. Het is tijd voor een nieuwe ‘Style of Business’. Het is tijd om u voor te bereiden op verandering. Of u blijft letterlijk en figuurlijk achter?

Organisaties die klaar zijn voor explosieve groei van data en deze effectief beschikbaar stellen aan de juiste medewerkers groeien sneller en werken niet alleen efficiënter, maak ook prettiger.

Meer informatie

Remco van der Molen Kuipers
  • Bekijk hier wat we met uw gegevens doen.

  • Hidden

  • Bekijk hier wat we met uw gegevens doen.

Business analytics wanneer u het nodig hebt

Wanneer u in staat bent om inzichten te halen uit (grote) gegevensstromen, kunt u voortdurend succesvol zijn. Een data-gedreven organisatie haalt consequent waardevolle feedback uit zowel interne- als externe bronnen databronnen.

Doel is een organisatie die beslissingen kan nemen op basis van feiten op elk moment dat dat nodig is

Business to dataWat komt erbij kijken?

De benadering van AXEZ en HPE naar een data-gedreven organisatie maakt gebruik van uw huidige tools en de huidige infrastructuur waar en wanneer mogelijk. Dat maakt de overgang naar een datagedreven organisatie wellicht gemakkelijker dan u denkt.

Versterk uw organisatie

Wij werken samen met u en houden rekening met uw huidige en toekomstige zakelijke doelstellingen.

U zult waardevolle inzichten in de sterke en zwakke punten van uw organisatie krijgen. Verder zult u zien welke keuzes u het beste kunt maken voor een data-gedreven organisatie.

Het resultaat moet zijn: een geïntegreerde aanpak op basis van de input van belanghebbenden en een reeks aanbevelingen voor het krijgen van de maximale waarde van een data-gedreven organisatie. De uitkomst is een geoptimaliseerde en geïntegreerde infrastructuurstrategie die consolidatie, beheer, bescherming, begrip, en prestaties van uw bedrijfsgebonden informatie ondersteunt.

Uw organisatie kan sneller groeien en zich beter aanpassen als ze data gedreven is. AXEZ kan u helpen bij die transformatie. Laten we in gesprek gaan.