Klanten kiezen ons

Organisaties kiezen voor AXEZ omdat onze focus RUST en ZEKERHEID geeft. Onze focus op availability en onze onvoorwaardelijke keuze voor HPe maken duidelijk wat je hebt aan AXEZ: de kansen van INNOVATIE en de zekerheid van ERVARING.

Wij zijn trots op HPE en ons kennisniveau (zie certificeringen), toch kan niets de kick van een tevreden klant overtreffen.

Hieronder een aantal quotes en uitgebreide verhalen van klanten waar wij projecten hebben opgeleverd . Deze organisaties zijn de beste ambassadeurs van AXEZ.

Naast onderstaande statements van een aantal klanten, hebben wij ook een uitgebreide casebeschrijving laten maken van een aantal van onze recente projecten.

Mocht u interesse hebben in de ervaringen van een branchegenoot of een organisatie die met dezelfde IT uitdaging zat als u, neem dan contact met ons op. Wij brengen u graag in contact met een relevante relatie van AXEZ en/of HPE.

Meer informatie

Profielfoto van Rene van Dop
René van Dop
  • Bekijk hier wat we met uw gegevens doen.

  • Hidden

  • Bekijk hier wat we met uw gegevens doen.

Wat vinden klanten van AXEZ


Slimstock – Daan Majoor, CTO | Infrastructure as a Service

Het garanderen van 24/7 beschikbaarheid, een hoge performance én een lage latency. Dat is vandaag de grootse uitdaging voor leveranciers
van Software-as-a-Service diensten over de hele wereld. Dat geldt ook voor Slimstock, Europees marktleider in voorraadoptimalisatie. Daarom zette AXEZ vanuit haar eigen GuardData® cloudplatform een private en multi-tenant cloud op, waarbinnen voor iedere klant van Slimstock een dedicated Slim4-omgeving draait.

“Onze klanten zijn voor hun inkoopadviezen afhankelijk van Slim4. Omdat we wereldwijd werken, waarbij ook weekenden anders vallen, moet het aangeboden platform 24/7 bereikbaar zijn.” Daan Majoor, CTO van Slimstock. Lees of download hier het complete verhaal


Dimence – Tim Smals | Offsite Back-up as a Service

logodimence-1Het is tegenwoordig belangrijker dan ooit om uw organisatie te beveiligen tegen cybercriminelen, zeker als er dagelijks wordt gewerkt met gevoelige patiënt- en cliëntgegevens. Dat weten ze ook bij Dimence Groep, een organisatie die geestelijke gezondheidszorg en maatschappelijke dienstverlening biedt en zich inzet om het welzijn van mensen te verbeteren. Om hun gevoelige data beter te beschermen tegen ransomware schakelde Dimence Groep de hulp in van IT-dienstverlener AXEZ. Die realiseerde een offsite back-up, waardoor gegevens bij een eventuele cyberaanval zelfs tot een half jaar terug kunnen worden gerecovered. Lees of download hier het complete verhaal

“Dankzij GuardData Offsite Back-up en de hulp van AXEZ weten we zeker dat onze bedrijfskritische gegevens niet op straat komen te liggen!” Tim Smals, Senior Systeembeheerder bij Dimence Groep.


SILFO– Wildrik Verwimp| Innovatieve LAN/WAN infrastructuur

Uitmuntend onderwijs in een internationale toptechnologieregio: dat is waar SILFO voor staat. IT en innovatie zijn daar onlosmakelijk mee verbonden. Al een decennium lang vertrouwt SILFO op AXEZ voor verschillende IT-diensten ter ondersteuning van zijn onderwijsactiviteiten.
Na een grondige herinrichting van de volledige netwerkinfrastructuur in 2018, besloot SILFO recent om ook op alle locaties het LAN en WLAN te vervangen. Dat bleek van onschatbare waarde toen vanwege COVID-19 er een abrupte switch werd gemaakt naar thuisonderwijs. Lees of download hier het complete verhaal


KIEN – Marco de Jong | Storage en Servers voor 30.000 gebruikers

KIEN u.a. is een ICT-samenwerkingsverband van onderwijsinstellingen in de regio Zuid-Holland Zuid. De aangesloten leden hebben allemaal een eigen onderwijsvisie en -beleid, maar werken samen op het gebied van ICT. Bij KIEN gaat het om grote getallen: ruim 30.000 gebruikers brengen Terabytes aan data voort. En die data moeten vanuit het eigen datacentrum snel, veilig en continu beschikbaar zijn. Het hart van KIEN’s dienstverlening is de digitale leer- en werkomgeving MijnDigitale School.

“Vanwege alle innovaties, onder meer op het gebied van deduplicatie, compressie en beheer van HPE InfoSight. Het heeft ook geholpen dat HPE samen met AXEZ  als Proof of Concept een Nimble-systeem hebben geïnstalleerd, zodat we kosteloos goed konden testen. Onze support engineers waren direct om, net als voor Synergy.” Lees hier het complete verhaal


WASCO – Lilian Hulshoff | Super streaming van foto’s en video’s voor webshop

“We willen de cloud gebruiken voor opslag van echt heel veel foto’s en video’s om deze op onze website te tonen. Afbeeldingen moeten in verschillende afmetingen opgeslagen worden en altijd snel beschikbaar zijn”. Door ervaring wijs geworden was de onderliggende boodschap: “het hoeft niet heel fancy, het moet gewoon werken”. Lees hier het complete verhaal


Instituut Verbeeten – Roy Norbart | Geen behandeling mogelijk zonder Infrastructuur

“ Als ons netwerk plat ligt, kan er niet worden gewerkt. Dan kunnen we de deur wel sluiten, want er is geen machine die het doet. Patiënten kunnen niet worden bestraald en uitslagen kunnen niet worden opgevraagd. AXEZ is een partner die proactief meedenkt en goed luistert naar wat er speelt.
HPE Networking kwam als beste naar voren wat betreft functionaliteit,en onder meer op het gebied van veiligheid en monitoring. Ons netwerk is nu schaalbaar en flexibel. Het is geen probleem als het gebruik en/of het aantal gebruikers toeneemt.’ Kortom, een systeem dat futureproof is. ” Lees hier het complete verhaal


SJG Weert – Léon Peters | Storage voor gevorderden

sjg-logo“Onze HPE EVA’s zijn door tijdsdruk één-op-één vervangen voor een HPE 3PAR 8200-omgeving. We hebben gekozen voor HPE, omdat we wisten dat we daarmee proven technology in huis haalden. We minimaliseren met HPE de risico’s tijdens de migratie, omdat we éen-op-één kondenmigreren van EVA naar 3PAR.
Zowel onze eigen ICT-afdeling als de specialisten van AXEZ hadden nog niet eerder een dergelijke migratie meegemaakt. Maar toen de kogel door de kerk was, liep alles als een trein. Complimenten aan HPE, AXEZ en onzeinterne medewerkers.” Lees hier het complete verhaal


OLVG – Gerard Heiner | Geld en milieu besparen

olvg“Met de huidige oplossing hebben we minder stroom en koeling nodig. Tevens is onze footprint kleiner, omdat het aantal benodigde U’s flink minder is. Waar we vroeger kasten vol hadden staan met servers, is het nu een bodempje. Dankzij de SSD-schijven is alles kleiner én sneller geworden. De migratie ging heel goed. De nauwe samenwerking tussen onze ICT’ers en die van AXEZ zorgde ervoor dat alles snel, soepel en volgens planning verliep.” Lees hier het complete verhaal


Sundio Group – Gerben Nelemans | Elke uitdaging doen we samen

logo-sundio“AXEZ is een betrouwbare HP partner, die graag meedenkt in probleemstelling of compleet nieuwe uitdagingen. Elke uitdaging of probleemstelling wordt vanuit diverse invalshoeken geanalyseerd, en direct besproken. Als de kennis van producten niet binnen de eigen organisatie aanwezig is zullen zij de hulplijnen van HP inschakelen, en hier open over communiceren. Door de directe lijnen, transparantie van de organisatie, technische kennis, en het vastbijten in elke opdracht, maakt AXEZ voor ons de juiste HP partner.” Lees hier het complete verhaal


DRM Solutions – Jeroen Belderbos | Teamen om de eindklant optimaal te bedienen


drm_Logo
“Wij hebben gekozen voor AXEZ om meerdere redenen: de engineers/consultants van AXEZ zijn volledig gecertificeerd op de nieuwste platformen en kunnen dan ook probleemloos werken aan de nieuwste systemen. Installatie, beheer en troubleshooten op high end HP systemen laten wij met een gerust hart over aan de mensen van AXEZ.

In ieder stadium van het verkooptraject is AXEZ een betrouwbare partner: van offertetraject tot aftersales staan de mensen van AXEZ klaar om te ontzorgen, mee te denken, te regelen en om eventuele problemen op te lossen in de meest ruime zin van het woord. Kortom: een partner waar het prettig zaken mee doen is.”


Avantium – Nico Tupamahu | Geen leverancier, maar partner

avantium“Leveranciers genoeg, maar partners te weinig! Een aantal jaar geleden hadden wij samenwerkingsverbanden met meerdere toeleveranciers en dienstverleners. Dit wilde wij reduceren naar één partner welke ons kon ondersteunen bij alle vragen rondom infrastructuur en databeschikbaarheid. Omdat ICT voor onze kennisorganisatie een strategisch middel is om doelstellingen te kunnen realiseren, is het van groot belang dat bedrijfsprocessen optimaal zijn ingericht. AXEZ is na een uitgebreide selectie en tot op de dag van vandaag de juiste business partner voor Avantium gebleken.”


Dimence – Wim Jellema | Samen de uitdagingen aan en profiteren van vooruitgang

logodimence-1“Dimence biedt geestelijke gezondheidszorg voor iedereen in Oost-Nederland. Ruim 2400 medewerkers werken dagelijks vanuit ruim zestig locaties voor in totaal 30.000 cliënten en patiënten per jaar. Dimence helpt mensen ontwikkelen.
Drie eigenschappen zijn bepalend voor het karakter van Dimence: wij zijn gastvrij in onze zorg, onze gebouwen en onze houding. We werken daarbij in een veilige omgeving waar iedereen zich op zijn gemak kan voelen. Resultaatgericht betekent dat we er alles aan doen om in onze dienstverlening het best haalbare te bereiken.

Binnen genoemde eigenschappen is Dimence een innovatieve organisatie. In dit kader zijn innovatieve ICT oplossingen ook van groot belang. Dimence heeft daarom bewust gekozen voor AXEZ. AXEZ zorgt dat Dimence geïnformeerd blijft en in staat is de juiste keuzes te maken op gebied van o.a. storage en availability.


EPZ – Stefan Koster | Uit contract, maar wel support

logo-social3

“De oude infrastructuur van HPE had vanaf 1 januari geen supportcontract meer, maar de nieuwe oplossing nam pas vanaf 31 maart volledig het werk over. AXEZ heeft ervoor gezorgd dat we in die tussenliggende periode op beide omgevingen ondersteuning kregen. Dit haalde bij ons een enorme tijdsdruk weg.
AXEZ en HPE maakte de ICT-infrastructuur zo compleet dat wij volledige replicatie
kunnen draaien binnen onze twee datacenters op het EPZ-terrein.” Lees hier het complete verhaal


HMC – Johan van Zijl | HPE stuurde ons naar AXEZ

hmc-logo-def“HPE stelde zelf voor dat we contact op zouden nemen met AXEZ om ons te helpen bij het optimaliseren van onze serveromgeving. Dat was in 2012, toen we aan onze tweede HP EVA-omgeving toe waren. Vanaf het eerste moment zijn we
heel tevreden over hun werk. We geven aan wat we willen, bellen een paar keer met ze en vervolgens komt het goed. Andere partijen hebben ook gewoon niet de kennis in huis die AXEZ wel heeft. Dat maakt ze uitzonderlijk.” Lees hier het complete verhaal