iCAS = GDPR compliant archivering

Alle data integer en veilig voor elke branche

Bijna alle organisaties hebben nu te maken met wetgeving rond privacy en specifieke bewaarplichten. Zeker in  de zorg, finance, retail en pharmacy heeft dat grote impact. De risico’s zijn groot, zoals een boete en reputatieschade.

Elke branche heeft zijn eigen uitdagingen als het gaat om het bewaren van gegevens. Voor de ene is snelle beschikbaarheid belangrijk, voor de ander het afschermen van toegang tot data of het voldoen aan heel specifieke wetgeving.

iCAS is een hardware onafhankelijk archiving platform. Het is in te zetten voor elk soort (applicatie) data, in alle branches. Een belangrijk voordeel is het loskoppelen van archiveringfunctionaliteit van de hardware laag.

In meer dan 1.200 succesvolle enterprise archiveringsprojecten heeft iCAS zich al bewezen. Met iCAS heeft u  een gecertificeerde en controleerbare standaard oplossing voor alle branches, die in te richten is naar lokale behoeften en wetgeving. Bovendien staat iCAS garant voor langdurige integriteit en future proof opslag van alle types corporate data.

Software defined archiving

Om op de lange termijn de integriteit, beschikbaarheid en veiligheid van archieven te kunnen garanderen is het noodzakelijk om een oplossing te hebben die onafhankelijk is van specifieke hardware. Bovendien moet het systeem kunnen worden aangepast aan eisen die in toekomstige wetgeving is opgenomen. Als laatste moet de total cost of ownership laag zijn.

De voordelen van hardware onafhankelijke opslag zijn o.a.

  • Geen lock-in; vrije keuze van leverancier en technologie van storage hardware
  • Archiving functionaliteit en intelligentie onafhankelijk van hardware
  • Geen technische beperkingen ten aanzien van protocollen of APIs
  • Geen beperking op het gebied van schaalbaarheid en flexibele pay per use licentie

 

Lees hier hoe iCAS voldoet aan alle eisen van GDPR

Meer informatie?

Profielfoto van Rene van Dop
René van Dop
  • Bekijk hier wat we met uw gegevens doen.

  • Hidden

  • Bekijk hier wat we met uw gegevens doen.

De voordelen van Software-Defined Archiving

Data integriteit
Maximale felxibiliteit
Lage beheerkosten
Optimale data beveliging

DELL EMC Centera vervangen

Maakt u nog gebruik van DELL EMC Centra hardware? Sinds 2018 is de ontwikkeling en de ondersteuning hiervan gestopt. Met iCAS hebben wij de oplossing voor het vervangen van uw bestaande Centera hardware voor een compleet hardware onafhankelijke archieveringsplatform. Het bijzondere is, dat het ook nog kan tegen lagere kosten dan u waarschijnlijk betaalde voor uw Centera storage.

Migratie service

AXEZ en  iTernity assisteren u bij de migratie van bestaande data naar het iCAS platform. Hiervoor zijn bewezen tooling en processen beschikbaar. Bovendien kan tijdens de migratie de bestaande data opgeschoond worden. Ook is het toevoegen van een autdit trail en een end-to-end logfile onderdeel van het migratie process. Door de inzet van de tooling worden de migratiekosten terug gebracht tot een fractie van de standaard migratiewerkwijze.

  • Bekijk hier wat we met uw gegevens doen.