HPE Synergy voordelen vs CISCO UCS

4 redenen waarom u HPE Synergy moet kiezen in plaats van Cisco UCS

Er zijn diverse voordelen voor IT Administrators te behalen door CISCO UCS te vervangen met HPE Synergy. Veel voorkomende taken kosten minder tijd, er zijn minder verschillende tools nodig en de veiligheid is eenvoudiger te optimaliseren.

 

Nummer 1 voordeel HPE

Overzichtelijker
HPE Synergy is ontworpen als één architectuur die elke ‘workload’ aan kan. Je kunt op elke schaal beginnen en eenvoudig doorgroeien. Dat werkt net zo goed met ‘compute’ als met ‘storage’ intensieve toepassingen. Er zijn minder verschillende tools nodig en als integratie toch wenselijk is, is er een Unified API beschikbaar.

 

 

HPE voordeel 2

Effectiever in gebruik

Externe rapporten tonen aan dat met het gebruik van HPE Synergy bij vier veel voorkomende taken in het beheer van servers 60% tijd bespaard zal worden. Voor de vier taken heeft HPE Synergy totaal 68 stappen minder nodig om dezelfde processen uit te voeren. Dit komt vooral door HPE ’s ‘Auto assimilation of recources’.

 

 

Meer informatie

Erwin Frederiks
  • Bekijk hier wat we met uw gegevens doen.

  • Hidden

  • Bekijk hier wat we met uw gegevens doen.

 

Geen single point of failure
HPE Synergy werkt onafhankelijk van de samenstelling van racks en servers. U hoeft voor het beheer geen gebruik te maken van een specifiek ‘data path’. U bent niet afhankelijk van een stuk hardware dat top-of-rack beschikbaar moet zijn. Het risico dat de onderliggende hardware onbereikbaar raakt is dus ook niet aanwezig.

 

 

Future proof

HPE Synergy is ontworpen voor de komende generatie van datacenter ontwikkelingen, of het nu gaat om traditionele applicaties, windows applicaties of VMware omgevingen. Bovendien is HPE Synergy de ideale basis voor een Hybride IT infrastructuur. Zo kunt u de transitie naar cloud based maken, bijvoorbeeld in een private cloud, in het tempo en de volgorde die u wilt.

 

Wilt u weten of AXEZ met HPE Synergy in uw situatie ook de beste oplossing biedt? Wij kunnen dat samen met u bepalen.