Storage Networking

Haal alles uit uw investering

Laat je niet meer beperken, kies voor een modern ‘storage network’. HPE heeft end-to-end storage oplossingen. Wereldwijd staan er al meer dan 15 miljoen Network storage oplossingen van HPE. Of het nu gaat om een slimme HPE StoreFabric host adapter of om een complexe multi-protocol switch of heel schaalbare cloud-optimised SANs , u weet zeker dat het betrouwbaar is en een hoge performance zal geven.

HPE StoreFabric Storage Networking Video

  • Bekijk hier wat we met uw gegevens doen.

Vervang uw SAN en geniet van de voordelen van All Flash

HPE StoreFabric zorgt dat je de benodigde capaciteit hebt voor een lagere prijs, met een hogere betrouwbaarheid en snellere prestaties dan je verwacht.

Met 32 Gb per seconde Fibre Channel en de voordelen van de vereenvoudige beheersbaarheid met HPE Network Advisor Software, is vertraging geschiedenis. Maak uw interne SLA’s waar en geniet van de de voordelen van 1 producent voor hardware, integraties en support.

Een volledige en eenvoudige storage infrastructuur

‘ Storage is our middle name’  Wij kunnen niet genoeg vertellen over storage op onze website om te laten merken hoeveel wij hiervan weten. Dat is op zich ook niet belangrijk, het gaat om wat u wilt bereiken voor uw organisatie.

  • Grote efficiënte opslag? Bekijk met ons de mogelijkheden van HPE 3PAR StoreServ opslag.
  • Lage TCO en enorme flexibiliteit? HPE StoreVirtual storage zou de oplossing kunnen zijn.

Samenwerking met hardware van andere top merken en optimale beheersbaarheid? Laten we afspreken en alle mogelijkheden naast elkaar leggen.