Software-Defined Storage

Maak het simpel én zorg dat u geen last meer hebt van de beperkingen van hardware.

Dé innovatie op het gebied van storage

Data opslag zoals wij het nu kennen, gaat snel verdwijnen. De verwachtingen van klanten zijn hoog gespannen, de concurrenten versnellen continu en iedereen verwacht direct resultaat. De bekende oplossingen van 19”racks vol met schijven of processoren kunnen het niet meer bolwerken. De hardwarematige verdeling in rekenkracht en opslag heeft zijn beperkingen. Als u nog sneller wilt, moet het geïntegreerd, automatisch en slimmer.

Een Software-Defined Data oplossing voor elke situatie

Software-defined storage (SDS) neemt snel een belangrijke plaats in in de datacenters. Iedereen kan zien dat het simpeler is, minder kost en makkelijker uit te rollen is. Met tien duizenden implementaties achter de rug, is HPE dé partij voor implementeren van flexibele in hyper converged infrastructuren.

Meer weten over Software-Defined Storage?

  • Bekijk hier wat we met uw gegevens doen.

HPE StoreVirtual Storage
De naam zegt het al: Virtual storage oplossingen die client en server virtualisatie vereenvoudigen met een flexibel, betrouwbaar en schaalbaar platorm.

HPE Synergy
Dit is een heel nieuwe soort infrastructuur die ontworpen is om applicaties te ondersteunen in nieuwe en meer traditionele omgevingen. Het is ideaal voor de overgang naar een hybride infrastructuur. Een investering die zich zal terugverdienen in elke situatie, zonder u te beperken.

HPE Hyper Converged Systems
All-in-one virtualisatie oplossing die rekenkracht en software-defined opslag combineert. Makkelijk te implementeren, eenvoudiger gebruik en lagere kosten.

HPE ProLiant rack servers
Slimme flexibele rekenkracht die besparingen kan opleveren voor de ondersteuning van allerlei toepassingen en applicaties.

HPE Helion OpenStack
Open, configureerbare en veilige cloud infrastructuur die het mogelijk maakt om open source cloud computing aan te bieden.