Rack Servers

Begin flexibel

Wat u in de toekomst nodig heeft, is vaak nu niet bekend. Begin daarom nu met flexibel opbouwen van uw netwerk. Begin bijvoorbeeld met de compacte, gunstig geprijsde HPE ProLiant DL20 Gen9-server. Deze biedt zeer flexibele configuratiemogelijkheden om voordelig aan uiteenlopende bedrijfsbehoeften te voldoen.

Moderniseer uw serverpark met rack servers die zorgen voor de goede prestaties, flexibiliteit en schaalbaarheid die uw organisatie nodig heeft.

Klik op de button om te lezen hoe Pink Roccade overging naar een 100% HPE infrastructuur en optimaal profiteerde van de ingebouwde flexibiliteit.

Case Study Pink Roccade

Meer weten over Rack servers?

  • Bekijk hier wat we met uw gegevens doen.

High Performance Apollo Servers
Apollo rack servers zijn speciaal gemaakt voor het verwerken van extreem veel calculaties en Big data analyses. De totalcost of ownership is net zo baanbrekend als de prestaties.

Integrity Servers
Beschikbaarheid is het ontwerpidee van de Integrity Server systemen. Ongeacht de drukte en het soort werk dat gedaan moet worden zijn deze servers schaalbaar, efficiënt en altijd beschikbaar.

Bescherming tegen aanvallen via de infrastructuur
De infrastructuur is de basis van je beveiliging. Dat kun je niet meer alleen overlaten aan firewalls. Met de nieuwste HPE innovaties kun je zorgen dat je aanvallen voorkomt, herkent of oplost.