Network Security

Hoe zorgt u voor een veilig netwerk als bijna alle apparaten mobiel worden en IoT echt door zet?

Zorg voor slim beleid voor mobiliteit en IoT
Aruba ClearPass lost de problemen op die u tegenwoordig hebt met de veiligheid van werkplekken. Apparaten van verschillende leveranciers zijn via draden en draadloos verbonden met elkaar en uw centrale systemen. Het is nu tijd om oude netwerk elementen te vervangen voor context gevoelige oplossingen die het mogelijk maken om het complete netwerk inzichtelijk te maken en geautomatiseerd nieuwe gebruikers en apparaten uit te rollen.

State of the art overzicht en apparaat herkenning is standaard
ClearPass herkent mobiele en IoT apparaten en zorgt dat automatisch de juiste procedure er op zal worden toegepast. Automatisch krijgt iedereen de toegang die geschikt is voor dat apparaat, dat operating system en die gebruiker.

  • Bekijk hier wat we met uw gegevens doen.

Integreer en deel met Third-Party IT Systems.
Met het Mobile First Platform Partner programma van Aruba, leveren de ClearPass Exchange partners allerlei extra functionaliteit bovenop de Aruba ClearPass Policy Management oplossing.

Beveiliging op Enterpriseniveau voor het Gast netwerk
ClearPass Guest zorgt dat uw klanten, partners en andere bezoekers veilig toegang krijgen tot wireless netwerken en snelle bedrade toegang tot het netwerk als dat nodig is. Of je u nu 25 gasten heeft of 25.000, u kunt zorgen voor een prettige service aan die gasten, zonder zelf in de problemen te raken.

Bring Your Own Device en IT apparaten koppelen
ClearPass Onboard zorgt dat het aansluiten van BYOD en andere IT gerelateerde apparaten veilig en vlekkeloos verloopt. De flexible werkwijze en unieke certificaten maken het mogelijk om op basis van apparaat-type, rol en benodigde bescherming toegang te geven of juist te beperken.