Mission Critical Solutions

Ultra snelle, robuuste servers die de meest extreme opdrachten aan kunnen waar u tegenwoordig vaak mee te maken heeft.

Beslissen zonder op de analyse te wachten

Zijn real-time analyse, online transacties verwerken (OLTP), batch processing en database apps cruciaal voor uw succes? Beheer de high-volume, high-value processen met de flexibiliteit van een x86 platform en de betrouwbaarheid en beschikbaarheid van HPE Integrity servers. Zo ontwikkelt u een voorsprong op het gebied van winst en reputatie.

Moderniseer je ‘Digital Core’ voor Real-Time business

Nu kun je de kern van je IT laten evolueren tot een omgeving die het mogelijk maakt om real time transacties te verwerken in applicaties en databases. Dan kunt u beslissingen gaan nemen op basis van real time inzicht.

Wat is Mission Critical volgens HPE

Meer weten over Mission Critical Solutions

  • Bekijk hier wat we met uw gegevens doen.

Systemen waar je op kunt rekenen, die nooit uitvallen

Bedrijfkritische applicaties moeten altijd beschikbaar zijn en continu aangepast kunnen worden. Nu kunt u voor de optimale ervaring zorgen van klanten en medewerkers door bedrijfsprocessen soepel te laten verlopen en met analyses toekomstige problemen te voorkomen. U kunt werken aan innovatie en verandering zonder het risico te lopen dat systemen uitvallen.

En nu: Mission Critical in de Cloud

U kunt belangrijke workloads uitrollen in uw private cloud met HPE Virtualised Nonstop. Dan bent u 100% NonStop, 100% virtual en 100% cloud compatible. Lees hierover meer in het white paper ‘Hoe overleef ik een ramp in mijn datacenter?’