Infrastructure Management

De toekomst van IT Infrastructure Management – Vandaag

HPE OneView maakt het voor u mogelijk om infrastructuur management heel anders aan te pakken: gebaseerd op software-defined intelligence. Rol nieuwe infrastructuur sneller uit, vereenvoudig lifecycle beheer en verbeter uw productiviteit met efficiënte werkstroom automatisering. Geniet van het moderne dashboard en het grote partner ecosysteem waardoor u branche specifieke beheerfuncties kan toevoegen.

Rol nieuwe infrastructuur sneller uit

U kunt nu sneller reageren op de vragen en behoefte van uw organisatie door snel en betrouwbaar netwerkcapaciteit samen te stelling (composing) en aan te passen. Gebruik geautomatiseerde templates die uw IT beheerders eventueel zelf kunnen maken.

  • Bekijk hier wat we met uw gegevens doen.

Maak beheer eenvoudiger
Het HPE OneView Global Dashboard maakt het beheer eenvoudiger door één uniform overzicht van de status van honderden of duizenden servers, profielen en netwerk elementen op allerlei verschillende locaties.

Verhoog productiviteit
Automatiseer het (her)verdelen van beschikbare capaciteit, configuratie van nieuwe systemen en controles met HPE OneView. De generieke API maakt het voor ontwikkelaars en software producenten mogelijk om hun oplossingen naadloos HPE OneView te laten samenwerken. Zo kunt u nog meer apparatuur en software van andere producenten beheren vanuit één console.

Eén dash board voor de gehele infrastructuur
Het voordeel van één overzicht met een uniforme beheer omgeving is de enorme schaalbaarheid die mogelijk wordt. Beheer tegelijkertijd HPE BladeSystemen, HPE ProLiants, HPE Apollo, HPE HyperConverged 380, HPE Synergy servers en HPE 3Par StoreServ en een lange lijst van apparaten van andere producenten.