Hyperconverged Systems

Hyper Simpel. Hyper Schaalbaar. Hyperconverged

Door de enorme groei van applicaties en de alsmaar toenemende kosten van oude infrastrucuur, worden organisaties voor behoorlijke uitdagingen gesteld.
Met HPE SimpliVity kunt u één oplossing maken van IT infrastructuur en slimme data services. Bovendien zullen de kostenbesparingen u verbazen.

HPE SimpliVity is een krachtig, simpel, en efficiënt HyperConverged platform waarmee u best-in-class data services kunt combineren met de meest verkochte servers en de meest uitgebreide garanties.

Moderniseer de infrastructuur
Hyperconverging is vooral interessant omdat software samengaat met hardware.
HPE SimpliVity maakt van de hele infrastructuur eenvoudige, flexible bouwstenen. Daarmee kunt u snel en efficiënt de IT-omgeving leveren die uw organisatie nodig heeft.

HPE SimpliVity 380: Converge Your Entire Infrastructure [video]

Meer weten over Hyperconverged?

  • Bekijk hier wat we met uw gegevens doen.

Bespaar tot 90% van je opslagcapaciteit
Continue compressie en deduplicatie zorgen dat applicaties uitstekend blijven presteren terwijl u enorm kunt besparen op opslag en back-up.

1TB in minder dan 60 Seconden
Vanuit uw hypervisor management console kunt u snel updates uitrollen over uw hele netwerk. En met een paar klikken zet u een back-up terug.

Bespaar 73% op de TCO
Vergeleken met traditionele infrastructuur kan uw besparing wel oplopen tot 73%. De Total Cost of Ownership is ook bij het gebruik van public cloud faciliteiten veel lager.

Game-Changing Data efficiency
De standaard data efficiency in HPE SimpliVity zorgt dat applicaties veel beter presteren. De toename van de hoeveelheid data maakt het noodzakelijk om deze op een andere manier op te slaan en aan te bieden. Het moet snel beschikbaar zijn en zowel op locatie als elders moet er een back-up beschikbaar zijn.

Lees in het IDC rapport hoe SimpliVity de concurrentie achter zich laat.

VM Management & mobility
Door te werken met geautomatiseerde processen (taken) en door te werkene vanuit de Virtual Machines (niet vanuit de hardware) is het uitvoeren van dagelijkse taken veel eenvoudige. Hierdoor is het mogelijk om mobiele gebruikers, ontwikkelaars goed te ondersteunen, zodat gebruikers effectiever kunnen werken.

Ingebouwde Backup & Disaster Recovery
Nu heeft u weer een pakket minder nodig, want data beveiliging is standaard in SimpliVity. De ingebouwde back-up en efficiënte replicatie (weinig bandbreedte nodig) maken het mogelijk om een heel hoge garanties te geven over de integriteit en de beschikbaarheid van data.

Infrastructure for Dummies
Wilt u meer weten over hyperconverged infrastructuur, zonder alle moeilijke woorden? Lees hoe u problemen met capaciteit, snelheid, data opslag, mobiliteit en beheer kunt oplossen én de kosten van ICT kunt verlagen in het boekje Hyperconverged Infrastructure for Dummies.