HPE Synergy Composable systems

In de huidige IT wereld met hyperverbonden IT-omgevingen zijn traditionele infrastructuren eenvoudigweg niet meer voldoende. HPE Synergy richt zich op deze behoefte. Het is het eerste Composable Infrastructure-platform dat vanaf de basis is ontworpen voor zowel traditionele als cloud-native applicaties. U kunt technologie, software en services van HPE Synergy gebruiken voor het bouwen van de ultra-responsieve, op applicaties gerichte IT-infrastructuren.

Meer weten over Synergy?

  • Bekijk hier wat we met uw gegevens doen.

De Composable Infrastructure van HPE Synergy rust op drie belangrijke ontwerpprincipes:

  • Fluid Resource Pools – rekenkracht, storage en fabric, on-demand (opnieuw) samengesteld via HPE OneView, start snel op voor het uitrollen van workloads (fysiek, virtueel of in containers).
  • Software Defined Intelligence – ontdekt en assembleert zelfstandig de vereiste infrastructuur met herhaalbare, moeiteloze updates.
  • Een Unified API – gebruikt een enkele coderegel voor het abstraheren van ieder infrastructuurelement en levert 100% programmeerbaarheid en een bare-metal interface voor IaaS.

Infrastructuur voor elke applicatie
Gebruik alle capaciteit en vereenvoudig het beheer door één software-defined infrastructuur voor physical, virtual en containerized workloads te bedienen met flexibele resource pools die je kunt inzetten voor compute, storage en fabric.
Net zo makkelijk uitrollen als in de cloud
Versnel de implementatie van applicaties door vanuit één plek te werken en precies die samenstelling beschikbaar te stellen die nodig is. Je kunt het nagenoeg direct aanpassen en uitrollen. HPE Synergy is een echte-software defined oplossing, tot in de kern. In combinatie met HPE OneView bent u in staat om nieuwe services in enkele minute beschikbaar te stellen met het uitvoeren van een simpele regel code.
Dagelijkse taken automatiseren
Zorg dat de productiviteit van het datacentre steeds meer toeneemt en dat u niets aan controle verliest. Hou de werkdruk en de kosten in bedwang. Door de Synergy API kunt u allerlei taken automatiseren en combineren met tooling uit het ecosysteem van HPE OpenView.
Ontwikkel apps sneller en slimmer
Zijn er applicatie ontwikkelaars actief in uw organisatie? Dan bent u uitstekend in staat om een developer-friendly infrastructuur beschikbaar te stellen voor het bouwen, testen en uitrollen van nieuwe applicaties.