Entry-Level Storage Systems

Start klein en groei

Betaalbare flexibele storage die meegroeit als het allemaal gaat zoals je verwacht, maar ook als het helemaal anders loopt. Het beheer blijft eenvoudig, de storage blijft beschikbaar. Natuurlijk is er ondersteuning voor solid-state drives, de snelste opslag die er is. Geef de ruimte aan uw servers, uw NAS en storage arrays, ook als u virtualisatie toepast.

Entry Level Enterprise mogelijkheden

HPE zorgt dat de kracht van flash en andere enterprise storage oplossingen qua prijs en complexiteit nu bereikbaar worden voor bijna elke organisatie.
Bekijk de video om te zien hoe experts twee ‘entry level’ producten (de  MSA 2042 en StoreVirtual 3200) bespreken. Leer hoe u enterprise capaciteiten kunt inzetten voor een redelijke prijs en met de mogelijkheid om klein te blijven of juist heel erg te groeien.

Store Virtualy Technologie beschikbaar voor elk bedrijf.

  • Bekijk hier wat we met uw gegevens doen.

Betaalbaar, maar niet beperkt

Uw budget is (waarschijnlijk) niet meer de beperkende factor. Start met goedkope SAS of iSCSI verbindingen en ga later over op super snel Fibre Channel. Of sla het gebruik van SAN over en kies voor de Virtual Storage Array (VSA) technologie. Combineer de #1 entry level storage met een #1 x86 server door StoreVirtual of MSA op HPE ProLiants in te zetten.

Laat u niet afschrikken door complexiteit,

U hoeft echt geen specialist te zijn of te hebben. Een applicatie beheerder kan de krachtige storage oplossingen van HPE al beheren. Met kennis van de oplossingen van VMware en Microsoft, komt u al een heel eind. Sommige SAN producten van HPE zijn in enkele minuten toevoegen aan uw netwerk.

Laat downtime geen problem worden

Dat de storage oplossingen van HPE niet duur zijn, wil niet zeggen dat u genoegen moet nemen met minder beschikbaarheid. Door gebruik te maken van hardware en netwerk RAID, cluster support, snapshots en remote replication houdt het HPE Entry level Storage portfolio u altijd ‘up and running’.

Laat performance geen probleem worden

Gebruikt u applicaties die heel veeleisend zijn? Met built-in flash kunt u de workload meteen versnellen. Breng de data van applicaties gerust samen, ook van performance-intensieve databases. De storage oplossingen van HPE zullen zorgen voor snelle toegang tot de gegevens en vloeiend werkende applicaties.