Density-Optimised Servers

Voor de meest veeleisende situaties heeft HPE high-performance computing (HPC). Absolute kracht en capaciteit zijn vereist, toch wilt u de gebruikskosten en de ‘footprint’ niet uit het oog verliezen.

Meer kracht en meer besparingen.

Hewlett Packard Enterprise heeft een portfolio van density-optimised servers servers die zuinig omgaan met ruimte, stroom en koeling terwijl ze extreem krachtig zijn. Uitbreiden kan op veel manieren zonder desinvestering (scale up & scale out). Bespaar op ruimte en total cost of ownership zonder genoegen te nemen met beperkingen.

Met meerdere systemen op één chip en ingebouwde connectivity, schaalbaarheid en software maak je in één keer de sprong naar modulaire, hyper schaalbare infrastructuur.

Meer weten over Density-Optimised Servers?

  • Bekijk hier wat we met uw gegevens doen.

HPE Apollo server systemen

De HPE Apollo high-density server serie is ontworpen voor de grootste prestaties en efficiency. In rackformaat krijgt u de rekenkracht, opslag en networking met ingebouwde stroomvoorziening en koeling. Echt extreem in kracht, schaalbaarheid en efficiency, bijvoorbeeld door waterkoeling.

Ongekende mogelijkheden voor Data-Driven Organisaties

Het is nu mogelijk om rekenkracht die special is ingericht voor specifieke doelen toe te voegen aan je netwerk. Door de modulaire opzet is de implementatietijd geen maanden, maar dagen.
Zet precies de juist schaalbaarheid, performance en efficiency in door de deelsystemen in te zetten die nodig zijn voor de ‘workloads’ die nu bij u nodig zijn.