Data Availability, Protection & Retention

Beperk risico’s en zorg voor een stabiliteit met een All-Flash Data Center

Het voorkomen van downtime en beschermen en beschikbaar houden van data zal nog steeds belangrijker worden. All Flash is de nieuwe standaard, gebruikers zullen het niet begrijpen als uw omgeving niet snel werkt en altijd beschikbaar is. HPE noemt dit end-to-end availability. Speciale protection & retention oplossingen maken het mogelijk op uptime te maximaliseren, het risico op data verlies te beperken en snel herstel mogelijk te maken.  Bovendien kunt u data archiveren, terwijl het beschikbaar blijft.

Availability

Maximale beschikbaarheid – Voorkom uitval

Voor veel applicaties is 24×365 beschikbaarheid een absolute voorwaarde. Ongeplande downtime is bij veel organisaties niet meer uit te leggen.

Of het nu gaat om Nimble Storage, 3PAR All-flash of XP7, u kunt bijna continue beschikbaarheid garanderen. Zowel ongeplande als geplande downtime worden iets van vroeger, dankzij all-flash data centres.

 

Wilt u meer weten over Data Availability, Protection & Retention?

  • Bekijk hier wat we met uw gegevens doen.

Protection

Beperk het risico op verlies van data en zorg voor snelle recovery

De bedreigingen van data nemen op allerlei manieren toe. Zowel het volume, als de diversiteit maakt het steeds lastiger. De gevolgen van dataverlies worden ook nog steeds groter; denk aan minder winst, minder productiviteit en reputatieschade.

HPE data protection oplossingen zijn eigenlijk een one-stop shop voor data protection tot op het hoogste niveau. Elk beschikbaarheidsniveau, altijd, op uw eigen locaties, hybride of in de cloud; HPE en AXEZ hebben er ervaring mee en oplossingen voor.

Retention

Bewaar informatie langer en hou het toegankelijk, voor minder geld.

80% van onze data wordt niet of nauwelijks nog bekeken als het ouder is dan 90 dagen. Maar iedereen weet dat het belangrijk is (en vaak verplicht) om die gegevens te bewaren en ze moeten makkelijk beschikbaar zijn. Die oude data is nog steeds van belang voor uw organisaties.

HPE Scalable Object Storage met Scality RING zorgt dat u data snel weer beschikbaar kunt maken uit content repositories en actieve archieven, zelfs als het gaat om petabytes. HPE StoreEver Archive solutions maken het voor u mogelijk om niet alleen risico’s te verlagen, maar ook de efficiency te verbeteren tegen absoluut lage kosten.