BladeSystems

Geoptimaliseerd voor virtualisatie

De digitale transformatie vraagt om het snel verwerken van veel data voor nieuwe applicaties en nieuwe werkwijzen. Daarom zal infrastructuur vernieuwd moeten worden, flexibeler. Een Hybride infrastructuur maakt het eenvoudiger om snel te reageren op behoefte aan rekenkracht of opslagcapaciteit. Eenvoud, flexibiliteit en overzicht zijn belangrijke kenmerken van een gezonde infrastructuur.
HPE BladeSystem maken het mogelijk om een bestaande infrastructuur om te bouwen en op te schalen zonder dat de kosten enorm oplopen. Met de krachtige management functionaliteit van HPE OneView management, zorgen de BladeSystems voor een stevige en veilige basis voor een moderne infrastructuur die kan doorgroeien naar een ‘Composable Infrastructure’.

Transformeer uw On-Premises infrastructuur
Als u moet schipperen tussen allerlei prioriteiten, zou u misschien kiezen voor de Cloud terwijl dat niet persé de beste oplossing is.

Klik op onderstaande button voor een whitepaper over de 5 manieren waarop je ‘in-house’ kunt blijven met je infrastructuur.

Download whitepaper

  • Bekijk hier wat we met uw gegevens doen.

Met HPE BladeSystem en HPE OneView heeft u de juiste richting ingeslagen. Een composable infrastructuur is geen doel maar een middel. Om nog sneller en flexibeler te zijn in het ondersteunen van nieuwe applicaties, services en elke groei aan te kunnen.

Waarom HPE BladeSystem?
Nieuwe applicaties en services sneller beschikbaar stellen.
Versnel het uitrollen en verhoog de capaciteit met 150% door uw bestaande servers te vervangen door HPE ProLiant Gen10 Blade Servers.
Gartner plaatst HPE proliant servers in het ‘Magic Quadrant Modular Servers’

Ideaal voor virtualisatie
Steeds meer gebruikers op VDI? Dan neemt de druk op de capaciteit van de servers ook toe. Met HPE Blade servers kunt u de productiviteit van de gebruikers verhogen door ze zonder vertraging of ergernis te laten werken.

Automatiseer datacenter werk
Met HPE OneView kunt u  bijvoorbeeld Virtual Machines in 83%  minder tijd uitrollen. Een goed voorbeeld is hoe EMIS Health (UK) de IT taken vereenvoudigde.  Lees hun verhaal in onderstaande case study.