BladeSystems

Geoptimaliseerd voor virtualisatie

HPE ProLiant-blades vormen de perfecte basis voor een Converged Infrastructure- en Cloud-omgeving. HPE-blades zijn geavanceerder dan ooit en kunnen nu iedere applicatie en workload ondersteunen.

ProLiant BladeSystems zijn uitgerust met een unified blade-ecosysteem en beschikken over een modulair ontwerp dat profiteert van bewezen innovaties zoals Virtual Connect, Intelligent Infrastructure en Insight Management. HPE BladeSystems maken het mogelijk om een bestaande infrastructuur om te bouwen en op te schalen zonder dat de kosten enorm oplopen. Met de krachtige management functionaliteit van HPE OneView management, zorgen de BladeSystems voor een stevige en veilige basis voor een moderne infrastructuur die kan doorgroeien naar een ‘Composable Infrastructure’.

Transformeer uw On-Premises infrastructuur
Als u moet schipperen tussen allerlei prioriteiten, zou u misschien kiezen voor de cloud terwijl dat niet persé de beste oplossing is.

Klik op onderstaande button voor een whitepaper over de 5 manieren waarop je ‘in-house’ kunt blijven met je infrastructuur.

Download whitepaper

Meer informatie over BladeSystems?

  • Bekijk hier wat we met uw gegevens doen.

Met HPE BladeSystem en HPE OneView heeft u de juiste richting ingeslagen. Een composable infrastructuur is geen doel maar een middel; om nog sneller en flexibeler te zijn in het ondersteunen van nieuwe applicaties, services en elke groei aan te kunnen.

Waarom HPE BladeSystem?

  • Nieuwe applicaties en services sneller beschikbaar stellen.
  • Versnel het uitrollen en verhoog de capaciteit met 150% door uw bestaande servers te vervangen door HPE ProLiant Gen10 Blade Servers.
  • Breng de cost-of-ownership van servers terug met wel 68% met de shared infrastructure-benadering van BladeSystems.
  • Breng de onderhoudstijd terug met 90% met vereenvoudigde, converged server edge-verbindingen van Virtual Connect en reduceer de server-infrastructuur met wel 95%.
  • Reduceer de energie-uitgaven met wel 36% met behulp van HPE Intelligent Infrastructure- en Thermal Logic-technologie en vergroot de datacentrumcapaciteit.
  • Automatiseer met HPE Intelligent-infrastructuur om de implementatie te versnellen, operationele onkosten te verlagen en de downtime te verminderen.
  • Win stroom- en koelcapaciteit terug zonder gevolgen voor de prestaties met HPE Thermal Logic-technologie.
  • Verminder de beheertijd met 50% met behulp van HPE Insight Control zodat servers snel inzetbaar, proactief en vanaf iedere locatie te beheren en te bedienen zijn.
  • Gartner plaatst HPE proliant servers in het Magic Quadrant Modular Servers. Dat geeft aan dat de systemen goed toepasbaar zijn in de praktijk en dat HPE volgens Gartner een duidelijke visie heeft op de toekomstige ontwikkelingen van BladeSystems.

Ideaal voor virtualisatie
Steeds meer gebruikers op VDI? Dan neemt de druk op de capaciteit van de servers ook toe. Met HPE Blade servers kunt u de productiviteit van de gebruikers verhogen door ze zonder vertraging of ergernis te laten werken.

Automatiseer datacenter werk
Met HPE OneView kunt u  bijvoorbeeld Virtual Machines in 83%  minder tijd uitrollen. Een goed voorbeeld is hoe EMIS Health (UK) de IT taken vereenvoudigde.  Lees hun verhaal in onderstaande case study.