Aruba WiFi

Altijd en overal betrouwbare WiFi als IOT platform

Via een goed draadloos netwerk kunt u met uw klanten communiceren en kunnen uw werknemers hun werk doen terwijl uw data worden beschermd tegen aanvallen. Dit betekent niet alleen een hoog beschikbaar, maar zeker ook een betrouwbaar en veilig WiFi-Netwerk.
Aruba’s AOS 8 WiFi architectuur is ontworpen met deze wensen van mobiele gebruikers in gedachten. Aruba AOS 8 biedt met een uitgebreide set aan features een hoog beschikbaar netwerk met de vereiste performance en gebruikerservaring in een high density omgeving. De Mobility Master is een nieuw component in de Aruba AOS 8 architectuur welke u centrale realtime RF optimalisatie biedt en de mogelijkheid voor hitless failover in een multi-controller omgeving.

ArubaOS 8: The smarter operating system

Meer weten over Aruba WiFi

  • Bekijk hier wat we met uw gegevens doen.

“Kan niet verbinden met het WiFi”

Met Aruba AirWave en Clarity Live kunt u real-time data verzamelen over de beschikbaarheid en performance van het netwerk. Het geeft u de mogelijkheid inline te monitoren vanaf het moment dat clients verbinden om vervolgens problemen op het gebied van associatie, authenticatie en dhcp- of dns-vertragingen te kunnen onderzoeken. Dit geeft u live inzicht van wat gebruikers ervaren.

Proactieve monitoring

Met de Clarity Synthetic feature kun u de performance van het netwerk continue testen door verschillende simulaties. Dit geeft u de mogelijkheid om proactief de performance van uw netwerk te controleren en hierop te acteren, nog voor dat de gebruiker verbindt.

Waarom u kiest voor AXEZ en Aruba WiFi:

De consultants en engineers van AXEZ hebben jarenlange ervaring op het gebied van WiFi-netwerken en. Samen met Aruba Networks kunnen wij voor u WiFi-netwerken bouwen die de prestaties leveren waar u en uw collega’s vandaag en morgen om vragen.

Voordelen van Aruba WiFi zijn:
• Hoge beschikbaarheid
• Eenvoud in gebruik en beheer
• Live inzicht performance
• Toegang middels role-based-access
• Unified access voor wired en wireless
• Proactief testen