Aruba Switches

Een essentiële factor om productiviteit op de werkplek te verhogen is een goed inzicht in de mobiliteitsbehoefte. In het verleden werd mobiliteit gezien als Wi-Fi-roaming. Roaming is inderdaad nodig, maar het is niet voldoende. De groei van IoT, mobiele apparaten en digitale werkplekken zet uw bedrade netwerk namelijk onder druk. Het netwerk moet flexibel, secure en hoog beschikbaar zijn, en om kunnen gaan met grote datastromen naar uw datacenter en de (hybrid)cloud.

Juiste balans
Door de juiste balans tussen prijs en prestatie heeft u met Aruba switches een reeks aan slimme oplossingen voor het complete netwerk. Naast hoge beschikbaarheid geven de uitgebreide beveiligings-mogelijkheden en het programmeerbare platform u een toekomst vaste oplossing voor innovaties en integraties met andere fabrikanten door het gebruik van open standaarden.

Gebruiker- en device-bewuste “kleurloze” poorten
U wilt uw gebruikers de garantie bieden om altijd en overal geconnecteerd te zijn, maar hiervoor dient het netwerk zich automatisch aan te kunnen passen aan de gebruiker of device ongeacht de locatie. Door het gebruik van “kleurloze” poorten op basis van Aruba’s Role Based Access haalt u complexiteit uit uw netwerk en zorgt u voor een veilige en consistente gebruikerservaring. Dit betekent één poort-configuratie en één blauwdruk voor alle switches en resulteert in minder onderhoud en hogere beschikbaarheid.

Een introductie van het nieuwe Aruba besturingssysteem ArubaOS-CX:

  • Bekijk hier wat we met uw gegevens doen.

Nieuwe visie op het core netwerk
Een flexibel en innovatief platform is de basis van de nieuwe Aruba core switches. De ingebouwde
“Network Analytics Engine” biedt een compleet overzicht van alles wat er in de core van het netwerk gebeurt zodat u proactief kunt handelen.
ArubaOS-CX is geschreven vanuit het principe dat alles vanuit een API of script kan worden aangestuurd. Hiermee vult Aruba de behoefte van automation in. Door het automatiseren van taken neemt de kans op storingen door foutieve wijzigen in uw netwerk drastisch af en bent u minder tijd kwijt aan repeterende werkzaamheden.

Waarom u kiest voor AXEZ en Aruba Networks:

De consultants en engineers van AXEZ hebben jarenlange ervaring op het gebied van campus netwerken, netwerk security en netwerk automation. Samen met Aruba Networks kunnen wij voor u campus netwerken bouwen die de prestaties leveren waar de business van vandaag de dag om vraagt.

Voordelen van Aruba Networks zijn:
• Juiste balans voor prijs en prestatie
• Gebruiker- en device-bewuste “kleurloze” poorten
• Unified access voor wired en wireless
• Eenvoud in gebruik en beheer