Cloud Networking

De groei van big-data en een explosie van netwerk verkeer geeft een enorme druk op de datacenter netwerken van tegenwoordig. Ook stijgt daarbij de afhankelijkheid van digitale technologieën, waarbij dit een integraal en onopvallend groot onderdeel is geworden van ons dagelijks werk en de primaire bedrijfsprocessen. Deze grote afhankelijkheid en de verwachting om snel te kunnen anticiperen op groei en veranderingen in een organisatie, vereist een schaalbaar, flexibel en hoog beschikbaar datacenter netwerk.

Beschikbaarheid verhogen en kosten verlagen

Om de beschikbaarheid te verhogen en de kosten te verlagen, vereist het traditionele datacenter netwerk een andere aanpak.
Uit onderzoek van Arista is gebleken dat verouderde netwerken vaak zijn gebaseerd op fabrikant eigen hardware en software wat de kosten van een oplossing verhoogt. Daarnaast beperken veranderende productarchitecturen en de verschillende generaties hardware en software de stabiliteit, flexibiliteit en schaalbaarheid. Met Arista’s Universal Cloud architectuur, gebaseerd op open standaarden, kunt u de huidige architectuur herdefiniëren, netwerken hoog beschikbaar en schaalbaar maken en daarnaast de operationele kosten drastisch verlagen en hiermee voldoen aan de wensen waar de business van vandaag de dag om vraagt.
Arista bouwt oplossingen op basis van merchant silicon hardware en opensource software, wat ruimte maakt voor innovatie, de hoogste bandbreedte levert en door één architectuur de oplossing flexibel en schaalbaar zonder een vendor lock-in.

 

Arista Networks Solutions for Big Data(video)

Wilt u meer weten over converged systems?

  • Bekijk hier wat we met uw gegevens doen.

Maximale uptime

Maximale uptime begint bij Arista’s Extensible Operating System (EOS). Arista’s EOS is van de grond af opgebouwd met één doel: hoge kwaliteit software, speciaal ontwikkeld voor always-on en software-defined data centers. De unieke basis van EOS is een “centrale state database” genaamd SysDB. Met deze database wordt de netwerk-state volledig gescheiden van de verschillende agents en protocollen, wat zorgt voor maximale uptime en flexibiliteit van uw netwerk. In de database wordt de state van elke agent opgeslagen en mocht een failure van een agent geconstateerd worden zal er direct een nieuwe agent worden opgestart (self-healing). Ook Arista’s Smart System Upgrade (SSU) maakt gebruikt van dit voordeel en geeft u de mogelijkheid online upgrades uit te voeren zonder downtime.

Waarom u kiest voor AXEZ en Arista Networks:

Door onze jarenlange ervaring gecombineerd met de producten van Arista Networks zijn wij in staat hoog beschikbare datacenter-netwerken voor u te bouwen die de prestaties leveren waar de business van vandaag de dag om vraagt.
Voordelen van een migratie naar Arista Networks zijn:

– Snelle integratie > Zelfde command-line en manier van beheer als Cisco
– Lagere support kosten > Fixed form factor leaf-switches i.p.v chassis-based switches
– Lagere operationele kosten > Één architectuur en één operating system
– Maximale uptime > Hoogste kwaliteit software met een always-on architectuur
– Voorspelbare performance > Analytics, Visibility & Deep buffer voor IP Storage