Alletra 5000 6000 9000

Van testomgeving tot missie kritische workloads

De Alletra storage arrays zijn 2021 en 2022 door de HPE geïntroduceerd en bieden gebruikers betere storageprestaties voor zowel primaire workloads als secundaire backup- en recoverytoepassingen.

Het Alletra-storageportfolio van HPE is een cloudgebaseerd block storage-platform waarbij alle arrays via een SaaS cloud console kunnen worden beheerd. Waar de susyemen ook staan, je kunt ze van overal beheren. Binnen het platform worden flash en hard drive storage met elkaar gecombineerd.

De Alletra 6000- en 9000-modellen hebben allemaal NVMe flash storage aan boord. De 5000 en de 6000-series zijn gebaseerd op HPE Nimble storage arrays en de 9000-series op het HPE Primera-platform.

De HPE Alletra 5000 storage arrays zijn vooral geschikt voor algemene workloads, zoals het aanbieden van vm’s, het testen en ontwikkelen van applicaties en backup- en recoveryactiviteiten. De HPE Alletra 6000 en 9000 zijn vooral geschikt voor de veeleisende workloads en voor omgevingen waar uitval van beschibaarheid geen optie is.

Alles over de Alletra 5000

Meer weten over nieuwe storage experience van HPE?

  • Bekijk hier wat we met uw gegevens doen.

Alletra 5000 flexibel en ongekende leessnelheden

 

De HPE Alletra 5000 storage arrays zijn vooral geschikt voor algemene workloads, zoals het aanbieden van vm’s, het testen en ontwikkelen van applicaties en backup- en recoveryactiviteiten. Zo zijn bijvoorbeeld de schrijfsnelheden naar disks gelijk aan die van flash via ‘write serialization’. De leessnelheden binnen de HPE Alletra 5000-series worden versneld via dynamic flash caching.

Alletra 6000 gegarandeerde beschikbaarheid 99,9999%

Voor bedrijfskritische workloads met strikte Service Level Agreements voor beschikbaarheid en prestaties is er HPE Alletra 6000, ontwikkeld op een uiterst efficiënte architectuur voor snelle, consistente prestaties en toonaangevende data-efficiëntie voor al uw apps. Zorg voor robuustheid met een gegarandeerde beschikbaarheid van 99,9999%, schaal wanneer dat nodig is en breid eenvoudig uit naar de cloud met consistente dataservices.

Alletra 9000 gegarandeerde beschikbaarheid 100%

HPE Alletra 9000 is ideaal voor workloads met hoge eisen aan latentie en beschikbaarheid en biedt een bedrijfskritische betrouwbaarheid zonder afbreuk te doen aan slagvaardigheid. Consolideer traditionele en moderne bedrijfskritische apps met All-NVMe prestaties en uiterst lage latentie – ondersteund door een gegarandeerde beschikbaarheid van 100% – en zorg voor bedrijfscontinuïteit met een volledige reeks geavanceerde DR-oplossingen op locatie en in de cloud.