All-flash en Hybride Storage

Met SSD (all flash) en hybride storage arrays kunnen uw systemen betere prestaties leveren, ruimte besparen en de SLA’s van uw organisatie halen op een kosten efficiënte manier.

Sluit u aan bij de Flash Revolutie

De ontwikkelingen volgen elkaar snel op, heel snel. De voordelen van Flash zijn daar ook een goed voorbeeld van. De beschikbaarheid bijvoorbeeld is enorm goed. Door de ingebouwde data beveiliging en de eenvoud is de uptime 99.9999%. Dat is ongekend en kan heel veel betekenen voor uw organisatie. HPE heeft een flash oplossing voor elke organisatie met een ongeëvenaard portfolio van all-flash, adaptive flash, en hybride flash arrays. Wij helpen u graag de juiste systemen en oplossingen te kiezen.

HPE 3PAR Flash Now

HPE zorgt voor de juiste slagkracht om over te gaan naar Hybrid IT. Bekijk in de video hoe u snel en zonder grote investering de voordelen van all flash kunt benutten.

HPE 3PAR Flash Now

Meer weten over All-flash en Hybride Storage?

  • Bekijk hier wat we met uw gegevens doen.

HPE 3PAR StoreServ Storage Array

Ontworpen voor de All-flash Data Centre
Uw datacenter kan alles aan als het gaat om beschikbaarheid en Quality of Serivce, met de snelheid en een capaciteit die je zal verbazen. Ook de prijzen zullen je verbazen; het gaat om dubbeltje per beschikbare Gigabyte per maand.

ESG Onderstreept het belang van Flash storage

Lees in dit white paper voor welke situaties Flash nu al de enige logische investering is (spoiler alert: onder andere bij virtualisatie en bij het beschermen van mission critical data).