Cloud Services op Championsleague niveau

Maatwerk in de cloud voor specialisten met hoge verwachtingen

Bekijk onze oplossingen

On premise

Eigen infrastructuur blijft voor onze klanten belangrijk. Vaak is er een combinatie met Cloud, maar de eigen systemen en applicaties vormen het kloppend hart.

Meer over On premise en Hybride

Cloud

Sluit uw eigen IT infrastructuur aan op de Cloud platformen die het beste bij u passen, doordat ze precies dat toevoegen wat u nodig heeft.

Meer over Cloud solutions

Services

Als de keuzes gemaakt zijn, gaat het om goede implementatie en beheer. Met de mensen van AXEZ heeft u alle benodigde kennis en ervaring in huis.

Meer over professional services

Maatwerk in de cloud

Natuurlijk verwacht iedereen volledige beschikbaarheid en goede prestaties van een cloud applicaties. Maar Slimstock wilde ook flexibiliteit, schaalbaarheid en zeggenschap over de omgeving. AXEZ bleek de oplossing te bieden met Guard Data. Deze Private Cloud wordt volledig door AXEZ-experts gehost en beheerd in Nederland.

Reference story

450.000 foto’s en video’s

WASCO is een beroemde groothandel in verwarming en sanitair onderdelen waar men te maken heeft met een explosief groeiende behoefte aan opslagcapaciteit en niet alleen in het magazijn. Op hun webshop willen ze extra veel, zeer gedetailleerde plaatjes en video van de door hen geleverde producten aan de online catalogus toe voegen. Bij Guard Data vonden ze de de snelheid, zekerheid en flexibiliteit die nodig is voor hun 50 TB aan visuals.

Meer over GuardData

AXEZ in 2 minuten (video)

AXEZ bewijst zich bij klanten al jaren met het bouwen van complexe stabiele infrastructuur omgevingen. Wij kunnen u complete en veilige hybride oplossing bieden, waarin wij on-premise inrichting van systemen combineren met onze cloud oplossingen. Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Bekijk de video

50 onderzoeken en behandelingen per dag

Instituut Verbeeten is sinds 1953 een begrip in de medische wereld en hét gespecialiseerde ziekenhuis voor radiotherapie en nucleaire geneeskunde. Zij onderzoeken en behandelen patiënten met behulp van straling. ‘Ons bestaande netwerk had te veel afhankelijkheden’, vertelt senior systeembeheerder Geert Mommers. Belangrijke eisen aan de nieuwe netwerkinfrastructuur waren dan ook optimale performance en beveiliging, maar ook schaalbaarheid en flexibiliteit.

Meer over dataprotectie