Het complete Edge portfolio van Aruba

Wij spreken en schrijven regelmatig over de voordelen van het kiezen voor Aruba. Soms krijgen we de vraag of Aruba wel voldoende oplossingen heeft voor kleine of juist heel grote Edge omgevingen. Daarom hebben we het Aruba portfolio van EdgeConnect oplossingen eens even op een rijtje gezet.

Aruba heeft oplossingen voor any-to-any (mesh) connectivity tussen apparaten, locaties, datacenters, cloud providers en SaaS. U kunt uw organisatie en uw gebruikers dus met elkaar verbinden van edge tot cloud met één SD-WAN-fabric.

Hieronder treft u het complete portfolio van beveiligde edge-oplossingen voor campus, filialen, WAN en externe medewerkers met één SD-WAN-platform en de cloud-based networking solution Aruba Central.

Meer lezen over Edge to cloud secure networking ? Klik hier

Aruba EdgeConnect Mobile

Wanneer dedicated Wi-Fi access points geen optie zijn, is de Aruba VIA eenvoudig uit te rollen. Het is een kosteneffectieve oplossing voor uw externe medewerkers. Het geeft maximale mobiliteit (of ze nu verbinding maken via private of publieke netwerken) zonder in te leveren op beheerbaarheid en veiligheid. Dit is ideaal voor gebruikers die op allerlei verschillende locaties werken.

 

Aruba EdgeConnect Micro branche

Ideaal voor micro vestigingen of work-from-home locaties. Deze optie heeft is makkelijk te installeren, werkt met alle belangrijke RAP’s (internet Route Access Protocol) en maakt veilige en eenvoudig beheerbare WAN connectiviteit met het bedrijfsnetwerk eenvoudig mogelijk. De oplossing voor gebruikers die veel thuiswerken of voor kleine vestigingen met enkele gebruikers.

 

Aruba EdgeConnect SD-branche

Consolideer netwerkcomponenten van bijkantoren voor maximale integratie tussen WLAN, LAN en SD-WAN met geïntegreerde beveiliging en LTE met gecentraliseerd cloudbeheer, AIOps en unified infrastructure management. Met andere woorden: veel vestigingen met allerlei gebruiker? Geen probleem. Beheer vanuit één omgevingen zowel apparatuur, performance, veiligheid en gebruikers.

 

Aruba EdgeConnect Enterprise

Gebruik een geavanceerde SD-WAN edge die voortdurend leert en zich aanpast aan veranderende behoeften van zowel de organisatie als de gebruikers. Dat kan met Aruba zonder compromissen te sluiten op het gebied van netwerk- en applicatieprestaties van de edge tot de cloud.
Aruba (en voorheen Silver Peak) is door Gartner nu al 4 jaar achter elkaar aangewezen als Magic Quadrant Leader voor WAN Edge Infrastructure.