Health check

Het pakket met de best mogelijke garantie voor maximale uptime van uw HPE storageconfiguratie.

De door u aangeschafte configuratie op basis van HP technologie helpt u om een zo hoog mogelijke garantie op uptime binnen uw backofficeomgeving te kunnen garanderen, waardoor aan alle voorwaarden voor een constante informatievoorziening wordt voldaan.

Meer informatie

Profielfoto van Rene van Dop
René van Dop
  • Bekijk hier wat we met uw gegevens doen.

  • Hidden

  • Bekijk hier wat we met uw gegevens doen.

Periodiek beheer

Om de storage-omgeving in topconditie te krijgen en te houden worden door HPE regelmatig zogenaamde firmware upgrades uitgebracht. Het betreft hier nieuwere versies van software die uw storage-omgeving draaiende houdt. Mogelijke bug fixes zijn hierin doorgevoerd maar ook nieuwe, handige functionaliteit wordt op deze manier aan uw storage-omgeving toegevoegd zodat deze nog beter kan functioneren en mogelijke uitval door verstoringen proactief kan worden voorkomen.

Als klant wilt u niets liever dan dat deze firmware upgrades worden doorgevoerd. Dit mag u zelf doen, maar u kunt het ook laten doen. De ervaring leert echter dat, als er niet regelmatig wordt gecheckt of de storage-omgeving nog “in shape” is, dit in de praktijk niet of nauwelijks gebeurt. En als het gebeurt dan vaak zelfs pas nadat er een verstoring heeft plaats gevonden en er dus sprake is van het spreekwoordelijke “dempen van de put als het kalf verdronken is”.

Dit wilt u toch liever voorkomen? Uw servicecontract met HPE biedt voor bovenstaande dienstverlening  vaak niet de ruimte. Vandaar dat wij hiervoor een dienst hebben ontwikkeld:  de Health Check.