Hybrid multi cloud

GuardData

AXEZ bewijst zich al jaren met het ontwerpen en bouwen van stabiele on-site infrastructuur omgevingen. Daarnaast bieden wij ook een integrale hybride multi cloud oplossing.

Deze multi cloud oplossing noemen wij “GuardData”. Met het GuardData dienstenportfolio biedt AXEZ naast het IAAS platform ook oplossingen voor het off-site opslaan en analyseren van data op basis van een pay-per-use model. Als data availability en cloud builder specialist helpen wij bedrijven over het hele traject, van IAAS tot dataopslag. Onze enthousiaste collega’s behoren tot de hoogst gecertificeerde Hewlett Packard Enterprise consultants in Europa. In de afgelopen jaren hebben wij hierdoor een uitgebreide expertise en reputatie opgebouwd.

AXEZ heeft certificering voor ISO9001: 2015, ISO27001: 2013 en NEN7510: 2011. Alle diensten zijn zodanig opgezet dat u eenvoudig kunt voldoen aan Nederlandse en Europese wetgeving voor dataopslag.

Bekijk de video

Meer informatie

Profielfoto van Rene van Dop
René van Dop
  • Bekijk hier wat we met uw gegevens doen.

  • Hidden

  • Bekijk hier wat we met uw gegevens doen.

In de ideale mix

GuardData is set van diensten voor het veilig opslaan van processen en data in een beheerde omgeving op basis van een pay-per-use model. Cloudopslag staat eigenlijk nooit alleen. Het is een onderdeel van een mix van opslag en backup faciliteiten in uw totale infrastructuur.

GuardData kan ingezet worden als

  • IAAS multi cloud portal naar; GuardData, Azure, AWS, Google etc,..
  • archief dat naadloos aansluit op uw on premise infrastructuur
  • back-up omgeving of een kopie van uw eigen back-up
  • secundaire opslaglocatie voor optimale beschikbaarheid
  • file share & sync platform voor anytime & anywhere samenwerken

De GuardData omgeving is gebaseerd op Enterprise class hard- en software. Uiteraard maken wij gebruik van meerdere datacenters (alleen) in Nederland om een maximale beschikbaarheid te kunnen garanderen.

De GuardData diensten zijn ontwikkeld vanuit de gedachte om dataopslag te vereenvoudigen. Met het oog op de exponentiële datagroei van de komende jaren een logische gedachte. Wij begrijpen dat het off-site plaatsen van uw data best een grote stap is. Daarom hanteren wij een beproefde aanpak om u volledig te begeleiden.