HPE Greenlake + GuardData® = de meest flexible hybrid cloud services

Kunt u bij Amazon en Azure niet de mogelijkheden en service vinden die u nodig hebt?
Ervaar bij ons dat uitzonderingen juist normaal zijn en dat u bij ons net zo makkelijk kunt uitbreiden!

Infrastructure

Wij zorgen dat uw (legacy) software fantastisch draait in de cloud. Geef uw klanten en medewerkers een gebruikerservaring die beter is dan ze verwachten. Stabiliteit, snelheid en schaalbaarheid gecombineerd met gegarandeerde beschikbaarheid. Rol nieuwe applicaties of implementaties uit in minuten, ook als u bijzondere eisen heeft.

Zonder zorgen van Capex naar Opex? Geniet van onze klant specifieke hardware, de zeer ervaren en flexibele profesional services en onze ongekende schaalbaarheid.

  

Verder lezen over IaaS

Storage as unusual

Zorg voor ongekende beschikbaarheid van data en applicaties door het toevoegen van onze bijzondere storage faciliteit aan uw netwerk. Verleng de economische levensduur van uw eigen hardware en licenties door workloads en data te verplaatsen naar uw maatwerk-, flexibele, veilige Private Cloud.

Wij integreren onze private cloud naadloos met jouw specifieke storage infrastructuur en zorgen voor performance, beschikbaarheid en veiligheid zoals je dat on premises gewend bent, maar dan met de flexibiliteit en schaalbaarheid van een cloud solution.

Verder lezen STaaS

Back-up & recovery

De beschikbaarheid van data en applicaties garanderen onder alle omstandigheden, dat is je doel. Geniet van 100% bescherming van je data met de beste back-up isolatie van Ransomware met object lock en onaanpasbare backups.

Ervaar hoe prettig performance is bij een secure off-site back-up oplossing en hoe snel een recovery kan gaan.

Vraag vandaag nog een gratis test aan met onze top of the bill Backup & recovery oplossing!

 

Verder lezen over BaaS

Maatwerk is bij GuardData, geen uitzondering

We garanderen dat onze cloudomgeving veilig is en we garanderen zelfs de performance. Maar keer op keer tonen wij ook aan dat maatwerkwensen die voor anderen lastig zijn, voor ons juist geen probleem vormen. Waar de bekende providers enorme kosten rekenen of ‘nee’ verkopen, doen wij precies wat je verwacht: leveren wat u gevraagd hebt.

Uitzonderingen zijn voor ons het uitgangspunt geweest voor het ontwerp van ons platform. Zodra we uw wensen begrijpen en uitwerken, zorgen we er meteen voor dat het repeteerbaar is. Daarom bent u bij ons zeker van het snel uitrollen van uw applicaties naar nieuwe gebruikers of klanten.

Wij zijn trots op onze flexibiliteit. Dat merkt u al bij het aanvragen van een specifieke testomgeving. 9 van de 10 Proof of Concept aanvragen zijn binnen 2 werkdagen live.

1 opdrachtgever met klanten in 11 landen op 4 continenten (referent verhaal)

Onboarding is as flexible as our integration facilities

Call us
Introduction

Challenge us with your custom needs! Together we define the goals for the free trial or Proof of Concept. We want to understand your needs and get to know eachother.

i Many of our current customers first tried to land thier workload on a mainstream provider like Azure or Amazon. They found out the hard way there are different kinds of flexible We will assist you in defining the applicability and performance you need to test.
Proof of Concept

Test our solution to your future needs. Get insights in feasibility, yield and un-look for gains

i A free trial can start next working day. A deepening Proof of Concept might take some more preparation time. An all encompassing test will give insights in the applicability and in the future possibilities
Fixed price offer

Choose the financial model that suits you. Enjoy the ease of our flexibility.

i Once you are convinced of the added value of our solution and services, it is time to choose the levels of performance, security and service you need to meet or exceed the expectations of your customers or users. Do not retire, our plans are flexible, so scaling down is just as easy as scaling up.
Transition to live & SLA

Smooth transition with our seasoned experts. Enjoy the ease of our flexibility and services.

i The best result of a proper Proof of Concept is the easy transition. Our Experts have a habit of implementing customer specifics in to a standard roll out model. Thus we prepare for any abrupt additional or reimplementation.

AXEZ in 2 minuten (video)

In meer dan 10 jaar heeft AXEZ zich bewezen als partner voor het maken van complexe, stabiele infrastructuren. Wij leveren en onderhouden complete en veilige hybride oplossingen. Wij combineren het ontwerp en de implementatie van on premise systemen met onze private cloud oplossingen. Wat kunnen we voor u betekenen?

AXEZ introductie video (2 minuten)

Infrastructuur

Bedrijven over de hele wereld zorgen voor operational excellence met Slimstock. Slimstock helpt die bedrijven met het verhogen van product beschikbaarheid en gelijktijdig verlagen van de kosten van de voorraad. Zo kan de klanttevredenheid stijgen, terwijl de kosten dalen.

Wij zorgen dat de gebruikers van Slimstock een optimale gebruikerservaring hebben. Dit doen we door te zorgen dat de applicatie altijd beschikbaar is, door de performance continue te monitoren en door te zorgen dat nieuwe klanten snel kunnen worden toegevoegd. Op 4 continenten,  in 14 landen rekenen klanten van Slimstock op de informatie en beschikbaarheid van Slimstock. De flexibiliteit, beschikbaarheid en performance van Slimstock komt van de systemen van GuardData.
                                                                                     

Referentverhaal Slimstock (IaaS) <

Storage as unusual

Als u wat extra opslagcapaciteit nodig hebt, dan kunt u overal terecht.  Maar als u een naadloze integratie nodig hebt en zonder beperkingen wilt kunnen schakelen tussen on premise en uw private cloud, dan zijn de keuzes opeens een stuk minder makkelijk.

Verleng de economische levensduur van uw eigen storage infrastructuur door GuardData toe te voegen als een near onsite volume.

Wij hebben eigen apparatuur en eigen medewerkers en zorgen dat alle indicatoren in het groen blijven staan. Altijd. Bij de bekende providers loopt u regelmatig tegen technische beperkingen aan. Bovendien is op- en afschalen vaak geen kwestie van doorgroeien, maar van upgraden of zelfs her-installeren. Bij GuardData kunt u wel echt op- en afschalen en wij hebben ’the best of breed’ integratie mogelijkheden. Uw maatwerkintegratie is bij ons heel gewoon.

Offsite Back-up & Recovery

Als u data hebt die privacygevoelig is of bedrijf kritisch is, dan is een ransomware bestendige back-up strategie essentieel. Je ontkomt er dan niet aan om je back-up ook op een andere locatie te plaatsen en te beschermen tegen aanpassingen van buitenaf.

Wij zijn gespecialiseerd in offsite back-ups van privacygevoelige of bedrijf kritische data. We hebben dan ook tevreden zorgorganisaties (care & cure) als klant, alsmede bedrijven en organisaties met sociale verantwoordelijkheden.

Wij integreren met elke back-up oplossing. Dat doen wij met dedicated hardware, eigen medewerkers en een naadloze integratie met uw bestaande infrastructuur.

Referentverhaal Dimence Groep (BaaS) <