Intelligent dataplatform met HPE en GuardData
Uitdagingen op datagebied worden nieuwe kansen!

Geef opnieuw vorm aan de manier waarop data wordt geleverd, beheerd en
geanalyseerd in de cloud, binnen het datacenter en bij de gebruiker

Wat is een Intelligent Dataplatform?

Geavanceerde analyses helpen ondernemingen zakelijk inzicht te krijgen in bergen bedrijfsdata. Precies zo geven geavanceerde analyses IT-inzicht in de bergen data die in de IT-infrastructuur gegenereerd worden.

HPE maakt met o.a. Primera, Nimble en aruba het mogelijk om de IT-infrastructuur in het algemeen en storage in het bijzonder vanzelf te laten leren, zich te laten aan passen en autonoom te reageren. Gebruikers krijgen de optimale mix van beschikbaarheid en veiligheid. Er is weer volledig duidelijk waar workloads zich bevinden. De afwegingen tussen kosten en prestaties maakt u weer eenvoudig en met feiten onderbouwd.

Staat u op het punt om Storage of networking te vervangen of uit te breiden? Laat ons u vertellen hoe u kunt groeien naar een intelligent platform en wat u in uw omgeving kunt bereiken zonder enorme investeringen vooraf.

Alles over het HPE Intelligent Dataplatform

‘as-a-Service’ ook on premise

Het beste Intelligent Data Platform voor uw hybride cloud-omgeving. Dit is het A.I. gestuurde HPE platform: zelfsturend en zelf probleem oplossend. Zodat IT-ers zich minder met infrastructuur beheer bezig hoeven te houden en zich kunnen richten op echte toegevoegde waarde.

AXEZ implementeert uw infrastructuur ‘denkend’vanuit de gebruikersbehoefte. Onze experts (de beste van Europa) zorgen voor een naadloze provisioning en workload verdeling in uw hybride omgeving. U kunt kiezen welk deel van het beheer u zelf wilt blijven doen, ook van de (private) cloud delen. Een investering vooraf is niet nodig. U kunt werken met voorspelbare kosten per maand voor alle onderdelen van uw Intelligent Data Platform: van Edge to Cloud.

Combineer Onsite + Private Cloud + Pay per use

Dell of Pure storage vervangen?

Wij vervangen maandelijks apparatuur van concurrerende merken. Er zijn heel goede redenen om nu over te gaan van Dell of Pure naar HPE:

  • 100% availability belofte al 10 jaar waar gemaakt
  • Geen Forklift of disruptive upgrades meer
  • Flat support pricing & All incl. software
  • Voorspelbare kosten (evt. per maand)
  • Competitief financieel inruilaanbod

Dit zijn geen marketingkreten, maar zekerheden. De miljoenen uren up-time en de duizenden migraties naar HPE bij klanten tonen dat aan.

Vergelijk zelf het HPE intelligent dataplatform met de oplossingen van Pure of Dell en stel vast of er redenen zijn om verder te praten. Doe de vergelijking vrijblijvend en oordeel zelf.

Wat mag ik verwachten van HPE en AXEZ?

Toekomst met of zonder silo’s?

De meeste organisaties zien hybride clouds (werklasten en data verdeeld over publieke-en private clouds i.c.m. beperkte eigen infrastructuur op locatie) als het computingplatform van de toekomst. Maar wat is daar voor nodig en hoe voorkom je dat er weer silo’s met informatie onstaan?

Bestaande beheer- en opslagsystemen zijn ontworpen in een ander tijdperk. Het gevolg: data stroomt door het gehele hybride cloudlandschap in onsamenhangende silo’s in plaats van een geïntegreerde, onafgebroken computingomgeving die de IT in staat stelt data aan te bieden waar en wanneer het nodig is.

Een Intelligent Data Platform verzamelt niet alleen data van opslagapparaten, maar ook van servers, VM’s, netwerkinterfaces en andere elementen van de infrastructuur in de stack. Net zoals A.I. kan leren auto’s en vliegtuigen aan te sturen, kan het de IT-infrastructuur in staat stellen te leren, zich aan te passen en te reageren; een stap richting autonome IT. Een Intelligent Data Platform is veilig, versnelt uw cloudstrategie door u in staat te stellen elke applicatie op de juiste plaats uit te voeren en te garanderen dat de data beschikbaar is waar gebruikers deze nodig hebben.

Onboarding is as flexible as our integration facilities

Call us
Introduction

Challenge us with your custom needs! Together we define the goals for the free trial or Proof of Concept. We want to understand your needs and get to know eachother.

i Many of our current customers first tried to land thier workload on a mainstream provider like Azure or Amazon. They found out the hard way there are different kinds of flexible We will assist you in defining the applicability and performance you need to test.
Proof of Concept

Test our solution to your future needs. Get insights in feasibility, yield and un-look for gains

i A free trial can start next working day. A deepening Proof of Concept might take some more preparation time. An all encompassing test will give insights in the applicability and in the future possibilities
Fixed price offer

Choose the financial model that suits you. Enjoy the ease of our flexibility.

i Once you are convinced of the added value of our solution and services, it is time to choose the levels of performance, security and service you need to meet or exceed the expectations of your customers or users. Do not retire, our plans are flexible, so scaling down is just as easy as scaling up.
Transition to live & SLA

Smooth transition with our seasoned experts. Enjoy the ease of our flexibility and services.

i The best result of a proper Proof of Concept is the easy transition. Our Experts have a habit of implementing customer specifics in to a standard roll out model. Thus we prepare for any abrupt additional or reimplementation.

Gedacht vanuit Artificial Intelligence, gemaakt voor de cloud

Vergeet even de problemen van het beheren en onderhouden van infrastructuur en gebruikers. AXEZ kan met HPE infrastructuur problemen al oplossen voordat gebruikers ze ervaren. Focus in plaats daarvan op beter en innovatief toepassen van applicaties en data in uw organisatie. Gebruik wereldwijde inzichten van HPE omgevingen om problemen te voorkomen, ongekende prestaties te leveren en gegarandeerd 100% beschikbaarheid te bieden aan uw gebruiker.

Zorg voor naadloze mobiliteit in uw hybride omgeving, plaats elke workload waar dat het slimst is voor uw organisatie. U hoeft niet te kiezen tussen veiligheid, compliance of kosten. Uw infrastructuur dekt volledig het levenscyclusbeheer en de bescherming van uw gegevens.

As-a-Service, ook On premise

Het lijkt soms of u met workloads alleen nog de cloud in kan tegenwoordig. Alle experts hebben het over Serverless IT, IaaS (infrastructure-) en PaaS (Platform-as-a-service) ervaring. Maar wat nu als u de data wel fysiek op uw eigen locatie wilt hebben?  Bij ons kunt u daarbij toch het ‘As-a-Service-gevoel’ krijgen. U geeft aan  wat u nodig heeft, wat u zelf wilt doen en wat u vooraf wilt betalen. AXEZ verzorgt binnen Greenlake van HPE de implementatie en het beheer dat u niet zelf wilt doen. Alles voor een voorspelbare prijs per maand.

Lees hoe u kunt migreren van traditionele infrastructuur naar multi cloud (NL)

Edge-to-cloud security (video)

Gebruikers zijn overal: op kantoor, thuiswerkend of lerend, of ergens daartussenin. Ze genereren meer data dan ooit. Dit dit schept neuwe kansen, maar u moet het mogelijk en veilig houden. Toepassingen (applicaties) kunnen ook overal zijn: op een laptop, een on site server of een cloudomgeving. Hoe kunt u alles en iedereen op deze edge-locaties veilig en naadloos verbinden met de cloud en met applicaties in uw data centers? HPE heeft een oplossing en een visie.

Combineer de inzichten van het HPE Intellegent Data Platform met het overzicht van ESP van HPE aruba. Maak het beheer van gebruikers eenvoudiger met geautomatiseerde processen. Regel in één keer de beveiliging van gebruiker tot cloud, zelfs in combinatie met uw favoriete Security oplossing.

Wij hebben dit gedaan voor scholen, fabrieken en kantoren. Elke omgeving heeft zijn eigen kenmerken. Toch wil iedereen hetzelfde: tevreden gebruikers, overzichtelijk beheer en voorspelbare kosten. Wij maken dat elke keer weer waar.

 

Van gebruiker en netwerk tot data center en cloud (video)

On premise + Private cloud + Pay per use

Combineer het beste van 3 werelden met het AXEZ-Greenlake all-in pay per use model.

Alleen betalen wat je gebruikt Voor een voorspelbaar bedrag per maand beschikt u over toekomstbestendige infrastructuur voor data en applicaties die altijd beschikbaar zijn voor gebruikers.

Instant uitbreiding mogelijk Dankzij een standaard reserve capaciteit on site én de naadloze aansluiting met de AXEZ private cloud omgeving (Guarddata) is een uitbreiding mogelijk met een telefoontje naar AXEZ. Trouwens. het Intelligent Dataplatform stopt echt niet als u de vooraf besproken capaciteit volledig benut. Er volgt een automatisch verdeling van alle beschikbare (reserve) capaciteit. Alle gebruikers en applicaties krijgen de ruimte met oog voor de juiste prioriteiten. De beheeders krijgen een seintje van het platform en kunnen binnen no time de uitbreiding realiseren.

Beheer geheel of gedeeltelijk uitbesteden Wilt u het updaten van firmware uitbesteden? Misschien wilt u zich wel verzekeren van ondersteuning bij escalaties of wilt u vanaf de implementatie het hele beheer overdragen? Alles is mogelijk, voor een voorspelbaar bedrag per maand.

Flexibiliteit van de cloud Wilt u tijdelijk meer opslag en minder rekenkracht? Dankzij het Intelligent Dataplatform en de complete integratie met de AXEZ private cloud omgeving (Guarddata) kunt u flexibel reageren. Tijdelijk meer analyses of extra behoefte door een migratie of ontwikkelingsproject? Geen probleem.

De controle van on premise en de flexibiliteit van Cloud! Met AXEZ en HPE kunt u net zoveel ‘cloud gevoel’ krijgen als zelf wilt en net zoveel controle en eigen beheer als u nodig heeft. In ieder geval bent u klaar om in de toekomst met ‘een paar muisklikken’ dat te veranderen.

Tijd voor een kennismaking? Wij gaan graag met u in gesprek: bel ons op 088 – 2939 999 of mail naar verkoop@axez.nl

Dell EMC PowerStore, Powermax of Pure Flash Array X vervangen?

Heeft u Dell EMC of Pure systemen staan en maakt u zich nu alweer druk om de volgende (forklift) upgrade? Met de systemen onder het Intelligent Dataplatform van HPE zet u op alle fronten een stap vooruit.

100% Availability garantie. Geen theoretische berekening en ook geen 99,9999%. HPE laat het met Primera, Nimble en 3PAR al 10 jaar zien: 100%

Timeless Storage. Dankzij First Tier 0 arrays (actief van node tot en met de disk), behoren forklift upgrades tot de verleden tijd en hoeft u nooit meer te migreren of de beschikbaarheid te onderbreken voor een hardware upgrade. Ook performance management hoeft u niet meer te doen, nooit. Vraag dat maar eens aan Pure of Dell.

HPE InfoSight: wereldwijde en onsite AI & analytics op alle installaties zorgen voor een enorme hoeveelheid kennis en voorspellende kracht. De impact van een aanpassing in de ene omgeving, draagt real-time bij aan de automatische analyse bij soortgelijke omgevingen. HPE was de eerste met ingebouwde AI, niet een software oplossing die je apart moet implementeren, zoals bij Dell.

Performance Insight geeft live feedback: hoe wordt het array belast en wat zijn de optimale prestatie mogelijkheden? U krijgt ook inzicht in Dark sites, kom daar maar eens om bij Pure.

Proof of Performance Uiteindelijk gaat het om betrouwbaarheid en performance in úw situatie en daarom staan wij open voor het verzorgen van een Proof of Concept/Performance. Wij weten wat wij kunnen waarmaken en zullen u daarom graag begeleiden in een transparante vergelijking.

Tijd voor een kennismaking? Wij gaan graag met u in gesprek: bel ons op 088 – 2939 999 of mail naar verkoop@axez.nl