HPE Greenlake on premise en private cloud van GuardData

Stel nu uw ideale IT omgeving samen en betaal alleen wat u gebruikt!

Het beste van 3 werelden

HPE On premise + Private cloud + Pay per use

Als het bij u net zo gaat als bij veel AXEZ klanten, merkt u dat de eisen aan IT in een uitdagend tempo blijven groeien. Terwijl u digitaal transformeert, moet IT flexibel en efficiënt zijn bij het ondersteunen van nieuwe behoefte en omstandigheden.

Dé oplossing om snel te voldoen aan veranderende behoeften, zelfs zonder extra budget is het combineren van GuardData cloud services van AXEZ met HPE Synergy voor Compute, Storage en Networking én HPE Greenlake.

De controle van on-premise

Is het voor u belangrijk om een deel van uw IT infrastructuur op uw eigen locatie te houden? Dat begrijpen wij heel goed. Wij hebben klanten als ziekenhuizen en logistieke organisaties die onder alle omstandigheden moeten kunnen doorwerken. Zij willen een deel van hun systemen direct onder handbereik hebben, niet alles kan of moet in de cloud. AXEZ helpt bij het verdelen

De flexibiliteit van Private Cloud

Als u zeker wilt weten dat u altijd de capaciteit en het volume van uw infrastructuur kunt aanpassen, is GuardData de ideale flexibele schil. GuardData van AXEZ is volledig opgebouwd uit producten en componenten van HPE. Wij garanderen dan ook een naadloze aansluiting op uw HPE Synergy infrastructuur. Of het nu gaat om een off site back-up, het verSaaSen van legacy software, het (tijdelijk) uitbreiden van uw storage of een veilig archief; GuardData is de flexibele oplossing.

Betaal alleen wat u gebruikt

Wij installeren de hardware op locatie, verzorgen beheer dat u wilt uitbesteden, integreren GuardData private cloud, geven garanties op beschikbaarheid en prestaties. U betaalt alleen voor de capaciteit die u gebruikt.

Download HPE Synergy Greenlake brochure

Meer informatie?

Profielfoto van Rene van Dop
René van Dop
  • Bekijk hier wat we met uw gegevens doen.

  • Hidden

  • Bekijk hier wat we met uw gegevens doen.

Meerwaarde zonder meer te investeren

Controle over latency en beveiliging on site
Niet betalen voor overcapaciteit en overhead
Optimale prestaties zonder dagelijkse beheer
Instant uitbreiding mogelijk in Private Cloud

GuardData® Cloud Services

Kunt u bij Amazon en Azure niet de mogelijkheden en service vinden die u nodig hebt? Ervaar bij GuardData van AXEZ dat uitzonderingen juist normaal zijn en dat u bij ons net zo makkelijk kunt uitbreiden!

We garanderen dat onze cloudomgeving veilig is en we garanderen zelfs de performance. Maar keer op keer tonen wij ook aan dat maatwerkwensen die voor anderen lastig zijn, voor ons juist geen probleem vormen. Waar de bekende providers enorme kosten rekenen of ‘nee’ verkopen, doen wij precies wat u verwacht: leveren wat u gevraagd hebt.

Alles over GuardData

HPE Greenlake

Organisaties zijn op zoek naar manieren om bedrijfskritieke workloads slim te faciliteren en van de voordelen van de cloudervaring te profiteren. Met HPE Greenlake on premise heeft u de manier waarop u uw meest kritieke workloads as-a-service in uw omgeving uitvoert.

HPE GreenLake levert het rendement van de cloud als-een-service op locatie, een pay-per-use-model zonder kapitaalinvesteringen vooraf en infrastructuur zonder te betalen voor over capaciteit.

Combineer On premise met Private cloud

Wilt u weten wat HPE Greenlake en GuardData private cloud in uw situatie kunnen betekenen? Neem nu contact met ons op voor een kennismaking.

  • Bekijk hier wat we met uw gegevens doen.

  • Hidden