Goede doelen met een uitdaging

Geen 2 maar 3 uitdagingen bij goede doelen!

Enkele weken geleden vroegen wij ‘iedereen’ om ideeën en inspiratie voor goede doelen, want wij willen hen helpen met hun uitdagingen in ons jubileum jaar. We hebben ongelooflijk veel goede suggesties gekregen. Sommige goede doelen belden zelf naar ons. We hebben veel reacties gekregen van klanten, leveranciers en van (voor ons) onbekenden.

Het probleem van zoveel goede uitdagingen, is dat je je realiseert dat er veel meer te doen is dan dat wij kunnen realiseren. Het kiezen viel daardoor best tegen, daarom hebben we niet 2 maar 3 goede doelen uitgekozen met interessante uitdagingen!

 

 

Haags Dierencentrum

De term dierenasiel schiet te kort voor al het goede werk dat de vrijwilligers van het Haags Dierencentrum verrichten. Naast de liefdevolle opvang en verzorging van alle dieren, steken de vrijwilligers veel tijd en energie in educatie en voorlichting.

Aan energie, ambities en enthousiasme geen gebrek. Toch blijven veel uitdagingen liggen door gebrek aan geld. Wij gaan het Haags Dierencentrum helpen met één van hun uitdagingen. Hierover binnenkort meer.

Ze kunnen nog veel meer steun gebruiken. Help ook mee en lees op hun website wat ze allemaal doen en welke hulp ze kunnen gebruiken. 
www. haagsdierencentrum.nl

Onky Donky

Bij Onky Donky begint alles bij het kind. Kinderen in een zorgelijke situatie verdienen extra aandacht in de veilige en liefdevolle omgeving van het Onky Donky huis. Door het bieden van een geheel verzorgde Onky Donky Dag wil de stichting deze kinderen samen met hun gezin een onvergetelijke dag bieden.

Onky Donky en haar vrijwilligers zetten zich in om een warme en veilige basis te bieden voor de kinderen.

Er is al veel bereikt, onder andere een prachtig Onky Donky huis in de stijl van het Dierenpark. Toch blijven er nog genoeg wensen en uitdagingen over, AXEZ gaat daarbij helpen. Meer hulp is natuurlijk welkom. Op de website staan inspirerende verhalen en uitdagingen. www.onkydonky.nl

Ambulance wens

270 vrijwilligers met een medische achtergrond zetten zich in om de laatste wens van ernstig zieke mensen in vervulling te laten gaan. Wat 12 jaar geleden begon als een spontane actie van één man is nu een hele organisatie, die zich samen sterk maakt om zoveel mogelijk wensen te kunnen vervullen.

Samen met oprichter Kees Veldboer gaan we heel graag de uitdaging aan van Ambulance Wens. Kijk op hun website voor meer informatie en prachtige verhalen.  www.ambulancewens.nl

Wij gaan ons best doen voor deze drie goede doelen!