Flexibele werkomgeving

Mensen omarmen digitalisering, uw werkplek ook?

De wereld is mobieler, organisaties zijn  zich meer bewust van hun omgeving en meer online dan ooit. De technische ontwikkeling ging nog nooit zo snel en mensen adopteren de veranderingen in een zeer hoog tempo.

Bovendien lopen de persoonlijke en zakelijke activiteiten steeds meer in elkaar over. Als consument willen we een persoonlijke benadering, flexibiliteit, eenvoud; kortom een prettige persoonlijke ervaring. Echter organisaties zien niet alleen kansen, maar hebben ook verantwoordelijkheden en zien bedreigingen.

Aan u de taak om mogelijk te maken dat interne en externe medewerkers en zeker ook klanten de beleving krijgen die ze verwachten. Maar men verwacht ook van u dat er geen consessies gedaan worden aan veiligheid en beschikbaarheid.

Meer informatie

Erwin Frederiks
  • Bekijk hier wat we met uw gegevens doen.

  • Hidden

  • Bekijk hier wat we met uw gegevens doen.

De realiteit is complex en tegenstrijdig
Mensen maken hun eigen keuzes en werken zelf aan hun productiviteit. Daarvoor zetten ze oplossingen in die vaak gevonden worden in een consumentenomgeving. Ze werken op allerlei apparaten en via verschillende infrastructuren.
Aan u als IT afdeling de taak om de zekerheden te bieden die men altijd al van u verwacht: bedrijfszekerheid, veiligheid, flexibiliteit en voorspelbare kosten.

Vorm uw strategie voor mobiliteit en productiviteit
Het gaat niet om het bereiken van een doel, maar om het mogelijk maken en beheersen van continue verandering. Elke organisatie heeft zijn eigen behoeften aan u de taak om die te blijven realiseren in combinatie met de flexibiliteit die de organisatie en gebruikers nodig hebben.

Hewlett Packard Enterprise en AXEZ hebben een holistische benadering en een praktische aanpak. Wij helpen u bij het opzetten van strategie en het inzetten van een geweldige ontwikkeling die u laat groeien naar een flexibele werkomgeving. Een omgeving die ruimte geeft aan de ontwikkeling van technologie en medewerkers, maar rekening houdt met de eisen van de organisatie en wet- en regelgeving.

Wilt u ontwikkeling en flexibiliteit mogelijk maken en zo de groei van uw organisatie versnellen? Laten we met elkaar in gesprek gaan.