HPE Nimble dHCI het beste van 2 werelden?

HPE Nimble Storage dHCI is een intelligent platform met de flexibiliteit van geconvergeerd en de eenvoud van Hyper converged. Het splitst compute en opslag, en integreert hypergeconvergeerde besturing in HPE ProLiant-servers en flash-opslag van HPE Nimble Storage.

Heb je het gevoel dat je moet kiezen tussen de eenvoud van HCI en de flexibiliteit van converged? Zou het niet mooi zijn als…

Webinar dHCI nu terugkijken

Waarom is dHCI interessant? Er is toch al VMware en SimpliVity? Wat is het verschil, wat lossen we er mee op?
Wij hebben de koppen bij elkaar gestoken met HPE en een webinar gehouden over dit soort vragen.

Screenshot van webinar introductie dHCI van HPE door AXEZ

Bekijk nu de video van het webinar (12 minuten)

Dit zijn de voordelen van HPE Nimble dHCI voor u

Onvoorspelbare workloads? Geen probleem.

Alleen uitbreiden met wat je nodig hebt, heel effectief.

Zeer eenvoudige implementatie en beheer. Uitbreiden in een uurje.

Public Cluod Private cloud of on premise

Uitbreiden met Opslag, met Compute of Cloud integratie? AXEZ.

Het voordeel van eenvoud

dHCI van HPE Nimble Storage heeft de eenvoud van beheer van HCI en biedt tegelijk de flexibiliteit van geconvergeerde opslagarchitecturen. De ‘d’ staat voor uitgesplitst en biedt u de flexibiliteit om opslag onafhankelijk van compute van elkaar te schalen, daardoor is het ideaal voor kritische databases en onvoorspelbare workloads.

De focus van AXEZ op HPE technologie is uw garantie voor een passend advies en vlekkeloze implementatie van dHCI in uw organisaties.

Eenvoud binnen handbereik
Wanneer u de productiviteit van VM-beheer ziet dalen vanwege de complexiteit en de hoeveelheid, kunt u met HPE Nimble Storage dHCI een grote stap voorwaarts zetten. U kunt een ​​volledige stack in een kwartier implementeren en beheer simpelweg uitvoeren met VMware vCenter.

Ongeëvenaarde weerbaarheid
Om uw prestaties op peil te houden of te verbeteren, moeten uw apps altijd actief zijn en altijd presteren. HPE Nimble Storage dHCI biedt het beheergemak om uw applicaties non-stop te laten werken. U heeft overzicht over uw gehele infrastructuur en de voorspellende analyses helpen u te anticiperen op mogelijke uitval en deze zelfs te voorkomen. Zo krijgt u echte 99,9999% beschikbaarheid.

Schaalbaarheid waarop u kunt vertrouwen
HPE Nimble Storage dHCI is klaar om efficiëntie te leveren op elke schaal in uw hybride infrastructuur, met de mogelijkheid om rekenkracht (compute) en opslagcapaciteit (storage) onafhankelijk van elkaar uit te breiden. Op deze manier voorkomt u dat er onnodige overcapaciteit ontstaat die zowel in aanschaf als beheer onnodige kosten met zich meebrengt.

Wereldwijde intelligentie
U raadt het misschien al, HPE Nimble Storage dHCI is volledig geïntegreerd met HPE InfoSight. Dat geeft dat overzicht over uw hele infrastructuur. Sterker nog, u heeft de beschikking over de voorspellende analyses en geautomatiseerde aanbevelingen vanuit de wereldwijde ervaringen van HPE. Ontwikkelingen en analyses bij alle HPE klanten dragen bij het proactief beheren van uw infrastructuur.

Verder praten over wat dHCI voor u kan betekenen?

  • Bekijk hier wat we met uw gegevens doen.

Rene van Dop